A cold ride
Tok dette på vei fra jobb på Vevelstad (Oslo) i 2006. Med en SonyEricsson mobiltelefon!
Ren og skjær flaks:-)
Utstyr
  • SonyEricsson mobiltelefon!
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_359742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Peter C.

Rena spökbussen. Sånt här ser jag sällan här hemma då de flesta finns på skrotupplag. Bra sett i vilket fall och trevigt att kameran kom fram och du tog en bild.
Bodil U.

Stemningsfullt bilde, ser ut som det er tatt rett ut av en skrekkfilm. Men også vakkert på sin måte. Bra komposisjon, stilig at det er tatt med mobilkamera!
Per T.

Her har du jo virkelig fanget kulden kan man si. Både i bokstavelig forstand og i overført betydning. Bussen er et vrak, det er rim på bakken og i det hele tatt - ikke et sted som frister for hyggelig opphold. Lyset (eller mangel på sådan) gjør seg veldig godt i dette bildet. Her har du gjort en god foto-jobb synes jeg. Mvh Per
Kjersti J.

Til Per: God fotojobb?:-) Det var et kjapt stopp på snarveien til toget, opp med mobiltelefonen. Ett kjapt knips. Null planlegging. Kaller det råflaks jeg!:-D Men tusen takk til deg, Peter og Bodil for den positive kritikken:-))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu