Trafikklys i siluett
Var i Lillestrøm med digitalkamera i lomma da dette motivet dukket opp i horisonten. La på sterk kontrast etterpå for å forsterke siluettvirkningen.
Utstyr
  • Kodak Powershot A5 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Birna R.

Blir ikke automatisk bra fordi det er digitalt ... Arkitektur - javel ? Forgrunnen er nærmest ikke-eksisterende, så bildet omfatter bare mellom- og bakgrunn. Slike bilder faller ofte gjennom pga. manglende ''dybde''. Om det er visuelt hverdagskaos du vil formidle, så kreves det nok litt mer.
Henning P.

Må bare legge til at bildet er ment som en tekstur og ikke en fremstilling av trafikk... Det er formene i lysstolpene som fascinerte meg...
Carsten A.

I tillegg til det som er sagt har dette bildet - som vist - ikke tilstrekkelig skarphet til å gjengi formene i lysstolpene, som du ville ha fram. Det kan skyldes opptaket, overdreven etterbehandling, høy JPEG-kompresjon eller at bildet er et utsnitt, evt. flere av slike faktorer i forening.
MVH CA
Christian F.

Blir ikke automatisk bra fordi det er digitalt?
Hva er det for slags kommentar?
Henning P.

Han syntes kanskje jeg brukte en fancy skrivemåte av kameraet mitt? (Den er korrekt, og det finnes mange modeller) ... Digitalt er vel som regel automatisk dårlig (til annen en eksprimentering, økonomi, web og opplæring)
Mats N.

HP, nog kan digitalt vara av hög kvalitet, det beror både på vad man viill uppnå och vad man bruker för kvalitet på sin kamera (hur bra kameran är + vilken upplösning man ställer in på den)
Just denna bild är kanske inte någon höjdare, du kunde åstadkommit betydligt bättre med den kameran, om du tagit dej/haft tid till noggrannare koll innan du gjorde ''opptak'', tror jag...
Och, var det inte en Canon A5 du brukte, inte finns det någon Kodak Powershot?
Tommy J.

skulle til å komentere det når dere først holder på, Kodak lager nok ikke Powershot ;)
Men hvorfår i huleste skal alle her henge seg opp i om bildet er tatt med digitalt eller ikke. Det som er viktigst er vell kanskje hva fotografen har greid å fange, og ikke hva han har greid å fange det med. Jeg synes bildet var stein tøft. Jeg synes han har greid å fått mye ut av ingen ting. Jeg har forresten sett digitalkamera lage bilder som er av så høy kvalitet at det lett forveksles med film, da er det så klart ikke skrevet ut på en blekk skriver eller vist på en skjerm.
Henning P.

Ok, kameraet heter Canon PowerShot A5 Zoom.
Takker for kommentarer, selv ble jeg fornøyd med bildet,
det er en grunn til at den nedre delen er ''brendt'', den skal ikke tiltrekke
oppmerksomhet, den skal kun illustrere at lys-silhuettene
er på en bakketopp.
Tommy J.

flott tenkt. Synes bildet er bra jeg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu