* * *
Et bilde i en serie om menneskelig smerte..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_356406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anne g.
+7
hei kjetil, likte dette uttrykket veldig godt.ikke så oppstilt som gårdagens. flott s-h-arbeid. mannen oppleves et stykke unna løkka,vet ikke om det var tiltenkt? dramatisk i form og uttrykk uansett,mvh anne
Avsluttet .
+7
Slutt å tenke på det - GJØR DET!
Ann-Kristin S.
+7
Dette bildet var kjempe bra!
Likte komp og fokusen - lekkert.
- Ann-Kristin
Kjetil K.

Den litt diffuse skikkelsen er tiltenkt..ja.. :)Takker for den Anne :)
Jan: Konstruktivt.. :)
Ann-Kristin:Takk skal du ha. Morsomt at du likte bildet :)

-Kjetil-
Tom E.
+6
Mye spennende dysterhet i de bildene du legger ut for tiden, har sans den eksperimenteringen du gjør her. Dette er nok favoritten blant "galgebildene". Syns det fungerer svært bra hvordan ansiktet svever inne i løkka. Lurte på om løkka burde vært skarpere, men kommer til at den lille uskarpheten der også fungerer godt for helheten til bildet. Likte dette og syns det fungerer godt innenfor tittelen på serien. En serie som forøvrig er heftig å gi seg i kast med...
Julie E.
+6
Hei hei!
MYYYYYE bedre dette!
Sitter her og lurer veldig på hvilket av de to siste jeg liker best.
To viktige spørsmål:
- hvordan stemmer bildet med restenn av serien?
- hva vil du uttrykke?

Av de to siste bildene tror jeg dette bildet stemmer best med bildeuttrykket i forhold til resten av serien. Det er jo imidlertid umulig å være helt sikkert på før man ser dem samlet på en annen måte enn her.

På dette bildet opplever jeg at mannen enda ikke har tatt noe endelig valg. Her er det ikke sikkert at han gjør det. Det kjennes for meg som om mannen her kan handle på impuls.
På det andre av de to siste bildene du har lagt ut opplever jeg at han har tatt valget. Der viser du oss øyeblikket før.

Begge disse bildene er etter mitt syn mye bedre enn det første av disse 3 du la ut. Det krever mye mot å gå så nær et så følsomt tema.
mvh Julie :-)
Julie E.
+5
Tror du har fanget valget her..
Julie
Kjetil K.

Tom Eikrem: Takker så mye! :)
Julie: Ser at mange av de tidligere bildene har hatt et mer diffust fokus.. Det har vært laget store rom for tolkning..hos seerne. Ser nå at bildene "spisser" ser mot valg..og blir mer konkrete på det. Spørsmål som tro,håp eller mangelen på dette..er også tilstede..
Tror jeg tenker at bilden i serien tas i den rekkefølge de bør vises (med noen justeringer).

Jo, er enig med deg. Valget er tatt, og med referanser til bibelhistorien og korsfestelsen går han til repet.. Mulig et for vanskelig virkemiddel, "men den som intet våger..intet vinner.." :)

Tusen takk!! :)

-Kjetil-
Julie E.
+4
Tror ikke man skal bry seg så mye om at virkemidler enkelte ganger er vanskelige. Jeg kjenner jo ikke deg personlig, men har likevel følelse av gjennom å ha sett på disse bildene dine at du har en historie du virkelig ønsker å fortelle. Noe du virkelig vil kaste lys på. Da tror jeg det er lurt å tenke at om dette bildet, eller andre for den saks skyld er vanskelige, vil de likevel nå de som er åpne for det. Mange vil ikke være åpne for dem, og det er også greit. :-)
Spennende at du også trekker inn Bibelen. For meg blir disse bildene opplevelser på et eksistensielt plan. Det er hovedsakelig derfor jeg har skrytt så voldsomt av denne serien også.
Flott dette!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu