tess_3
Driver fortsatt og tester ideer....

Bildet er lagt ut med tillatelse....
Bildet inngår i albumet Studiobilder - Mine først spede forsøk på studio fotografering
Utstyr
  • Mamya
  • orginal 80 mm
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeAgfa apx 100
  • ja
  • AnnetTo flashlamper fra hver side litt skrått bakifra, honeycombs og barndoors på begge....
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1832
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_35466} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Flott modell som ser ut til å være avslappet i situasjonen (kanskje mer i det forrige bildet) så du har vel et stort potensiale. Jeg synes uttrykket har blir vel hardt, med de kraftige kontrastene og den symmetriske belysningen. Og - alle smykker må vekk. Synes heller ikke noe om bukselinningen. Ikke at du skal kommandere henne til å fjerne mere klær enn hva du og hun er komfortabel med, men du kunne beskåret det slik at buksen ikke hadde syntes. Gleder meg til å se utvklingen din!
Avsluttet .

Grei start:-) litt lavt lys, litt for hard kontrast, smykkene plager ikke meg nevnverdig..

Synes også det er bra at du skriver at du har klarert med modellen at bildet legges ut..

Gleder meg til å se mer..

Jan P
Knut H.

Sorry, men her er det mye å ta tak i..
Kontrastene er alt for harde, hun blir jo helt ''skinny''-(les spisevegring) Neseskyggen er helt håpløs, og det er også ett eller annet på halsen hennes som er merkelig. Blikket blir, pgr, av kontrasten altfor ''stirrende''. Hvor er lyset som burde gi detaljer i hår/hode mot bakgrunen?
Legg ned kontrastene, og forsøk å få tegning i høylysene, slik bildet nå fremstår er det, etter min mening dessverre ganske ''håpløst''....
Johnny Roger P.

Takk for alle kommentarer alle sammen...

Dette er som sagt tidligere mine første forsøk så alle kommentarer mottas m takk.... nesten,he he....

Kontrasten ble kanskje litt vel hard det kan jeg være enig i men samtidig var det litt det jeg var ute etter... eller mer skarpt tegnede linjer av lys langs utsiden av kroppen....

Dvs noe i retning av K.H. Knudsen's bilde TRIANGEL.. bilde nr. 47686 men m litt tynnere linjer.

Får prøve ettt hårlys eller noe lignende neste gang...

Kommentarer som ''skinny'' og ''spisevegring'' synes jeg er respekløst ovenfor modellen så de vil jeg ha meg frabedt....

Mvh johnny

Avsluttet .

Ikke så hårsår nå. KHK har ikke kommentert modellen, men din billedutførelse, som han synes får modellen til å fremtre som ''skinny'', og det er noe helt annet. KHK er etter min mening en av de beste aktfotografene på foto.no, så hans synspunkter ville jeg tillagt vekt.
Johnny Roger P.

Hei Robbie....!

Det er ikke snakk om å være hårsår og jeg takker jo for kommentarene....

og selvfølgelig tillegger jeg ordene hans vekt, det er jo bare å se på bildene hans det så ser man at han ikke noen nybegynner...

Når det er oppklart vil jeg allikevel få si at ordvalget hans kunne vært bedre valgt synes jeg...

Jeg kjenner personer som har slike problemer og da hjelper det ikke på problemet at folk slenger rundt seg med slike unødvendige ord...

Oppklarer det litt hva jeg mente...?

Mvh johnny
Knut H.

Hei, Jonny..
dette forum går på BILDEKRITIKK. Det er din lyssetting jeg kritiserer, og som Robbie M sier, har dette ikke noe med min evt. oppfattning om spisevegring eller personer som har slike problemer. Det er ditt bilde jeg kritiserer ikke modellen, hun kan da ikke noe for at din ''håpløse'' lyssetting gjør at hennes anatomi blir fulstendig ''forvrengt''. Dine kommentarer om ''folk (som) slenger rundt seg med slike unødvendige ord'' gjør jo det hele absurd. Det er tydelig at polemikk er viktigere for deg en bildekritikk, så jeg skal avstå fra ytterligere kommentarer på bildene dine.
Jaran H.

Litt for hardt lys etter min smak. Spesielt gjelder dette for ansiktet. Kanskje det hadde gjort seg med litt lys bakfra på hodet? Synes ikke at armbåndene passet helt inn.
Magnus E.

Hei...
Sorry Jonny, men jeg må nok si meg enig med de som tidligere har sagt det er for mye kontrast i bildet ditt.
det er en bra positur på modellen, men et par kontraster for mye! Det får det til å se ut ''som om det mangler litt her og der'', om du skjønner hva jeg mener! Litt mer lys på håret, og kanskje en tanke svakere i ansiktet, for å forhindre den litt for fremtredene skyggen.
Ellers synes jeg bildet er kjempetøft... Likte spesielt armbåndene. Med et litt ''røffere'' ansiktsuttrykk, hadde armbåndene kanskje gjort mer ut av seg?

mvh. Magnus
Marius Lysholm L.

Innteresant at det bare er pojk-jävler som har lagt in kommentar på dette bildet..

mvh.

En annen pojk-jävel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu