Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger620
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_352298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (30)
Stian H.
Lekkert!

Tåkemorgenen med sola som er i ferd med å bryte igjennom, skaper en flott stemning til motivet. Får en litt dyster følelse av dette, til tross for lyset over kirka, kanskje begravelse...

Fine toner og detaljer, men klarer ikke helt å bestemme meg om det er nok i forgrunnen.

Det hellende terrenget i forgrunnen, balanserer fint mot motsatt helning i bakgrunnen. Midtstilling av kirken gjør meg ingen ting.
Likte dette!

Stian
Tor Erik P.
Nydelig stemning og komposisjon. Riktig dystert samtidig som lyset som skinner i spiret gir et skikkelig løft. Fint diffust og fine toner.
mvh Tor Erik
Ivan H.
Hei Ivar,

Meget fin stemning her.
Bildet er mørkt, men samtidig har ingen gjenngrodde partier.
Når jeg er litt usikker på skjermen jeg ser på her (bærbar pc) som erfaringsmessig viser bildene litt mørkere enn de egentlig er. Men hvordan hadde bildet blitt om du hadde gjort kirken ørlite lysere? Fått frem mer detaljer der?

Forgrunnen er nevnt, men hvis forgrunnen hadde tatt mer av blikkfanget enn det nå gjør, tror jeg det hadde vært negativt for helheten. Blikket føres opp mot toppen av spiret.

Teknisk bra og beroligende å se på, Ivar.

Hilsen
Ivan Holmedal
Avsluttet .
Dette er flott.
Nydelig stemning som passer ypperlig til motivet.
Syns dette ble meget bra.
Tone
Tove H.
Det hviler en dyster stemning over bildet. Farger, lys og struktur bidrar til dette - kanskje særlig fargetonene. Liker midtstillingen og hellingen foran. Flott formidlet stemning!
Hilsen Tove
anders s.
god kveld ivar
synes dette ble et spesielt bilde
liker godt den spesielle stemninga du har fått til her
mvh anders
Robin J.
Flott stemning her. Får som stian litt følelse av begravelse evt litt mystikk.... Fine toner. Mvh RJ
Leif Egil H.
Hei Ivar

Veldig bra stemningsbilde.
Liker disen meget godt.

Bra utført.

Leif Egil
Erling K.
Fint kirkebilde. Tåka gir en litt dyster stemning. Enig i at kirka kunne ha vert litt lysere.

mvh Erling
Marit O.
Dyster stemning som
kler motive,bilde gjør meg trist og tom
syntes du formidler stemningen bra her vi`a lys tåke
toner Ivar!
Ha en fin dag!
Mvh Marit
Per Harald G.
Tungt, dystert, kaldt og fint. Nok eit høgkvalitetsbilde frå deg.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker ikke midtstillinga helt her jeg, den tar litt mye oppmerksomhet. Når det er sagt, er jo stemninga skummel og tåka er utrolig forsterkende. Trærne bidrar også mye, og det samme gjelder gravstøtter og gresstuer foran. På min skjerm er det noen helt blåsvarte områder i forgrunn.

vh ingebjørg
Thorbjørn R.
Jeg ser også noen blåsvarte områder. Ellers lite å klage på her. Midtstillingen passer bra. Tåka og lyset er stemningsskapende.

Mvh Thorbjørn
Ivar B.
Takk for kommentarer alle sammen. Det setter jeg pris på!

Enkelte nevner noen blåsvarte områder nederst. Disse kan jeg se på min bærbare som er alt for lys. På min kalibrerte skjerm der bildet ble redigert vises ikke disse.Jeg er selvsagt enig i at derom de vises, så burde de ikke vært der

Midtstilling kan nok også diskuteres. For meg fungerer det bra nettopp fordi det trekker oppmerksomhet. Bildet er lagt i et tungt toneleie, og jeg ønsker lite detaljering rundt omkring i bildet fordi det forsterker den litt tunge stemningen.

Takk for kommentarer og innspill. Mvh ivar
Kristin S.
Hei Ivar!

Det er sjelden jeg finner noe konstruktivt å komme med på bildene dine, og heller ikke her:)
Komposisjonen er i mine øyne bra. Veldig fine toner som passer godt til motivet og er med på å gi en kald, dyster og litt mystisk stemning. Liker at kirka er nesten i siluett,det skaper mer spenning i bildet. Svært så stemningsfullt dette.

Mvh Kristin
Arvid M.
Hei Ivar!
Du har fått fram ein spennande stemning av denne gode gamle kyrkja!
Tåka som heng omkring og lyset som er i ferd med trenga igjennom er med forsterka følelsen av mystikk. Og jammen var det skummelt å gå forbi her i barneåra :)
Lika kompen. i bilde.
mvh Arvid
Erik J.
Jeg syns du har fått utrolig mye ut av et i utgangspunktet kjedelig motiv (ihvertfall kirken, trær erjo litt mer levende og spennende)Midtstillingen av kirken er grei, men jeg ville ønsket meg treet fristilt.Det er mulig at en liten forflytning mot høyre kunne løst det, særlig fordi høyre bildekant er litt tam. Men lyset var kanskje optimalt nettopp fra denne vinkelen....
Fred S.
Treffer meg bra, dette, har sans for den tunge, mettede bruntonen til et motiv som kler denslags, og har ingen problemer med forgrunnen. Jeg ser midtstillingen oppfattes som ok av de fleste: egentlig gjør den ikke meg så mye heller, men jeg ser også for meg et kvadratisk alternativ der trærne på høyre side er fjernet via et kutt mlm de to lave steinene og den høyeste.
De mest iøyenfallende elementet i bildet er forresten det store treet mer en kirka , slik jeg ser det.

vh fred
Per Harald O.
God komp! Teknisk på topp.Smånifs og flott stemning.
Kjell Ivar Ø.
Dyster stemning du har fått frem her.
Synst det var et flott gjennomført bilde
ingen ting og pirke på her.
Mvh Kjell Ivar
John H.
Hei
Tåkens mester har talt til tåkens disippel. Råbra og det forundrer vel ikke at dette tiltar meg. Fotokunst dette. Stemningen, det dystre og sakrale treffer meg som betrakter. God komposisjon. Bra du har tatt med så mye av marka i forgrunnen. Bruntoningen kler dette motivet. Mesterlig
John
Per Einar G.
Finner intet negativt...komp er upåklagelig, så også etterbehandling.
Hung it!!

Per E.
Stig Børre E.
Fin, tung stemning. Kraftig, men visuellt velfungerende etterbehandling. Sliter litt med komposisjonen, blir litt statisk. Tror jeg ville kappet masse til høyre. Nesten helt inntil kirka.

StigB
Hans Martin A.
Lite greie på det tekniske, men kyrkja her har eg gått forbi med mang ein sommerleirdeltaker i Hålandsdalen. Kjempefint bilde!
Benjamin A.
Har ikke kunskap til å vurdere det tekniske her, men det var et skikkelig bra stemningsbilde, skikkelig dystert. Får assosiasjoner til filmen Sleepy Hollow.
Bjarne N.
hærlig dyster stemning. sakralt og malerisk. et av de beste tåkebildene jeg har sett.
Jan-Eilert P.
Positivt: Fin stemning.
Negativt: Synes det er i mørkeste laget. Litt for mye mørkning spesielt i hjørnene etter min smak.

Mye bra, men du kan bedre.
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Meget med stemning her ja!!(Både hit og dit!)Kirkespiret som soler seg i lyset samt det flotte treet til venstre, var vel det første jeg la merke til! (Et bilde i seg selv!)

Forgrunnen gir et visst inntrykk av noe forfallent!
(Kan ikke se noe blåstikk på denne pc men på en lysere skjerm..)

Gravstøttene på hver sin side av kirken samt trærne gir en balanse ....dog synes jeg ve. side vinner 10-2!

Det jeg da kunnet tenkt meg, var et svart, menneskelig skikkelse løpe opp til kirken....på hø. side..! ....mystisk...

Meget godt arbeid igjen der det tekniske er jeg fraværende og kan bare visuelt føle og beskrive.

Mvh Svend



Siri k.
Det er lett å se på bildene dine at du ikke bare er glad i naturen, men at du også er følelsesmessig engasjert og 100% tilstede.
Du er dyktig til å formidle ved bevisst bruk av farge, kontraster og komp. En ting er å ta gode bilder, men det er ikke lett å alltid lykkes med etterbehandlingen. Det er så alt for lett å overdrive med farger, oppskarping og kontraster for kanskje å oppnå bedre stoppeffekt. Den forsiktige og avbalanserte etterbehandlingen din gjør at jeg som betrakter får en sterk følese av tilstedeværelse. Veldig flott formidlet igjen!
Espen A. I.
Ja, det funker dette. Om blureffekten er lagt til i ettertid eller om det var slik gjør ikke bildet bedre syns jeg, men absolutt noe med stemningen.

vh Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu