Fordi bildet trolig skal brukes i en spesiell sammenheng, vil det bli liggende her bare i en begrenset tid.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_349791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Julie E.

Vil bare få takke for at mange har vært innom dette bildet. :-)
mvh Julie
Kjetil K.

Merkelig at ingen sier noe her..?
Nakent menneske i naken natur.. Hudløst, ensomt, hardt og skremmende.. Kanskje mot forandring..mot nye horisonter..? Her kan mye sies om budskapet..
Bra! :)

-Kjetil-
Julie E.

Takk, Kjetil! Jeg har også lurt på hvorfor ingen har sagt noe......men noen ganger kan det jo være vanskelig å finne ord. Og bildet er en kraftig opplevelse. Jeg har det i A3, og det er ganske voldsomt.
Jeg er veldig glad for at du finner noen ord, da! :-)
Takk! Kan jeg tolke deg slik at det kan være mulig at dette mennesket går fra noe vanskelig til noe mer positivt? Jeg vet at bildet ikke gir så mange, om noen, hint. Derfor er det vitkig for meg å høre hva andre mener om akkurat det.
Tusen takk for innspill!
mvh Julie
Eli R.

Jeg får vel si noe når jeg nå har lest det som står over...
Jeg er ganske ny som fotoentusiast og føler at dette er litt lenger frem i løypa enn jeg er kommet? Dette bildet gir meg ikke så mye.
Hint kan selvfølgelig styre folk i en retning av hvordan man vil at bildet skal oppleves og det vil du kanskje ikke men det kunne kanskje ha hjulpet en enkel sjel som meg på veien. :-)
Ved at hun står på høyre side og ser mot venstre står det i boka mi at det oppleves som at en ser bakover, i motsetning til fremover om bildet hadde vært speilvendt.
- Eli
Julie E.

Helt i orden at det ikke gir deg så mye. Det er også interessant informasjon for meg.
Jeg opplever at det å kaste et bilde ut på foto.no er fint av forskjellige grunner.
Noen ganger er et bilde tatt ut av en sammenheng. F. eks den sammenhengen det skal brukes i som enkeltstående bilde eller sin sammenheng blant flere bilder f. eks med tanke på en mulig utstilling. Da kan det være veldig verdifullt å teste ut bildet her i forhold til om bildet trenger sin sammenheng for å fungere eller om bildet fungerer som enkeltstående bilde.
Jeg tenker også at det ikke er så mye poeng for min del å gi så mange føringer til et bilde. Da er det mye mer interessant for meg at bildet faktisk ikke gir deg noe særlig. :-)
Kan imidlertid si at dette er et bilde som muligens skal brukes i en sammenheng innen den psykiatriske verden der poenget er at et menneske kan stå ribbet, naken og alene etter et personlig angrep, en tragedie. MEn faktisk stå oppreist, ikke på grunn av men på tross av. Det er kanskje ikke all verdens lys i enden av tunnelen i en slik situasjon, men det er mulig å stå stødig og oppreist....og har dette mennesket et valg? Hvor er veien videre? Er det noen vei videre?
Jeg har ikke noen allmenn sannhet her. Ingen andre har heller etter mitt syn. Men noen ganger kan spørsmålet kanskje være vel så viktige som svarene. Siden de finnes bare innenfor hvert enkelt menneskes hode.

Her er noen tanker. Noen av mine tanker. Men en betrakter kan ha helt andre tanker eller sitte uten så mange tanker rundt bildet som du gjør. Det høres kanskje rart ut, men for meg er det helt i orden. :-)
Men jeg må si tusen takk for din kommentar. Den er like verdifull som andres. Man vil aldri oppleve å treffe alle med et bilde og det i seg selv er jo interessant.
Ha en fortsatt god kveld! Eller nei, nå har det visst blitt natt. :-)
mvh Julie
Kjetil K.

Ja, jeg tolker det dit hen.. Hun er derevet dit, helt ytterst. Lengere kommer hun ikke. Det som ligger mot nye horisonter kan være så mangt.. :)

-Kjetil-
Julie E.

Takk, Kjetil! Hyggelig! Ha en god helg!
mvh Julie
Oddrun B.

Hei Julie.
Liker bilde ditt.
Liker effekten du har fått fram i bilde.
Et sterkt bilde.
Et trist bilde,hvor jeg kan nesten kjenne på det, å stå alene.
Fint at hun står oppreist og det viser på en måte en styrke hun har.
Måten hun står på får jeg en følelse av at hun leter etter svar eller at hun snart er på vei til å gå videre.
Får mange tanker rundt ditt bilde, men det er vanskelig å sette
ord på det.

mvh Oddrun
Julie E.

Takk for kommentar!
Takk for nydelige assosiasjoner!
mvh Julie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu