Time
Bildet inngår i albumet Manipulasjon - Disse bildene er satt sammen av flere elementer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_348108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Eva Marie P.

Huff eg fikk no slik tanke om at det var den "siste time" dette ser ikkje så behagelig ut. Virker redd og tida går så fort.
Kanskje han må ta en avgjørelse, kanskje venter på en beskjed...Som enten vil være katastrofal eller en lettelse.
Det er et billedlig godt. Der man liksom kjenner pulsen på tiden. Angsten om at tiden renner ut. Masse tanker gir dette bildet meg.
Fasinerende.
-epl
Øyvind S.

Tankevekkende visuelt godt bilde med tolkningsmuliheter, setter i gang de grå, og da har du lykkes... bra..
Øyvind
Ronny A.

Hei Geir.
Skal ikke begi meg inn på noen fortolkning av bilde, men liker det godt. Du er kreativ, noe jeg setter pris på:-) Kan vi kanskje snakke om den biologiske klokka? ops, kom med en fortolkning likevel;-)
mvh Ronny
Tone A.

Hei Geir
Då eg kjem frå Time kommune kan eg prøva med ei tokning av bildet ditt,som handlar om tida som går. Og tida er noko som me alle er opptekne av.
Her har du fått fram ei 3D-kjensle pga laga som dei ulike elementa laga.
Modellen går frå den skarpe til dei meir uskarpe som er eit lag. Til dei mest uskarpe modellane dannar neste lag under mellom det øverste laget, og i dette laget går det veldig fort rundt mens timeslaga er meir markerte men likevel snurrar rundt.Pirket er at alle timeslaga kunne ha vore like, dei to i venstrehjørnet er ganske mørke samanlikna med dei andre.
I den mørke og dystre bakgrunnen snurrar også linjene duse rundt.
Eva er inne på at det er den "siste timen" og også eg får den kjensla her. Klokka står på 11.15 og mannen har stilt seg rett forbi 12.Noko som symboliserar at klokka er fem over 12, at tida renn ut.
Desperasjon les ein av denne posituren kor han med handa på hjarta ber om meir tid.Han ber om hjelp frå oven om å stoppa klokka og gi meir tid.

Dette er eit gripande bilde som symboliserar kor fort tida går og brått har ein ikkje meir tid igjen. Etter kvart som tida nærmar seg så blir ein meir desperat.
Frp første gong eg såg bildet så var det ein sang som eg spelar på piano som kom til meg.

Har en drøm om å komme hjem
dit ei framtid ennå bor.
Har en drøm om å finne frem
over en mørklagt jord.
Snart stiger sol et annet sted i øst
og i natt har ingen gitt dæ svar.
Med det finnes ei fattig trøst:
Drømmen du alltid bar.

Et døgn går forbi
Du lever på lånt og kostbar tid
mens hjerte slår og dagen går og går.
Tekst:Trygve Hoff
Melodi: Svein Gundersen


Arnold H.

Hei Geir

Det første som slo meg då eg opna dette bildet, var: tida flyr og vi med den. Så las eg kritikken frå Tone, som tydelegvis har tenkt i dei same baner.
Dette er ein variasjon over temaet, som du har vore innom tidlegare, f.eks "The death clock" og kanskje "Running with balls". Eg synes bildet på ein enkel måte og tydeleg fortel ei historie om tida, som går og går og til slutt renn ut.

Flott skildra, og teknisk fint utført.

beste helsing
Arnold
Linde G.

Ja dette er god og fin Geir Fløde kvalitet på . Du er mester i dette og jeg skulle gjerne stått over skulderen når du kreeterte dette bildet, Dette er kunst innen foto og hadde du hatt kurs i bildemanipulering så hadde jeg nok meldt meg på tvert. Jeg fornemmer hva du har gjort og liksom oversetter dette i photoshop inni hodet mitt, men hadde så klart likt litt detaljer. Skjønner dog at du ikke gidder å gå i detalj på hva du har gjort, det blir jo nesten som om tryllekunstneren først skulle si ifra hva han gjør når han tryller.
Avsluttet .

Når jeg ser dette bildet ble jeg minnet på en artikkel jeg leste i avisen idag.Om hvordan vi stresser for tiden,at sykehusene får inn mange barn med stressrelaterte sykdommer.......noen blir rett og slett født stressa,og ordet pause vet vi nesten ikke hva er lenger fordi det er så mange ting vi MÅ henge med på.Personen i bildet ser ut til å være fanget i samme rushet........stakkars.
Håper året som kommer blir bedre og roligere for oss alle.
Tone
Tove H.

Et talende bilde - dessverre. Kanskje handler det om å ta seg tid - håper vi blir flinkere til det i det nye året.Håper å se flere av dine gode bilder i 2009.
Godt nyttår fra
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu