Skogshare
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 500 mm 4,5
  • Brennvidde500mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Bente R. D.
Hei Terje!
Normalt ville jeg sagt at her er det alt for mye uskarpt, men i dette bildet er det helt genialt. Du har tatt et nesten perfekt jaktbilde. Øyet har du fått sylskarpt, noe som er svært vanskelig å klare når dyret sitter slik det gjør. Dette bildet likte jeg veldig godt.

Mvh
Bente
Monika Frisvold V.
Hei
JEg har lenge sittet å betraktet bildet "skoghare" det som får meg til å like det er det gule som fint lager en ramme rundt haren, å skarpheten som sitter på ørene og delvis hode. lyset i øynene er også et pluss... Dette er en komp som ligger helt på grensen etter min menig. Å kunne like godt ligget under kategorien natur.
mvh monika
Steinulf L.
Henger meg på Bente R her. Hvordan fikk du til glimtet i øyet?
Terje S.
Tusen takk for kommentarer. Bilde har bare gjennomgått vanlig bildebehandling men har dempet eksponeringen selektivt på det ene bladet. Ellers er det sola som har gitt glimtet i øye Steinulf.Bilde er tatt på fergeleiet i Umeå på vei til Vasa i sommer.Så sikkert 50 harer på fergeleie. Artig tidsfordriv å ta harebilder mens vi ventet på ferga. Tom Elton syntes harer var kjedlige så han sov over alle de flotte motivene.

Terje
ronny s.
Stilig Terje
Og stakkars Tom som ikkje hadde ånden....
Det er litt som eg kjenne hode begynner og jobbe for og finne fri sikt til haren både som fotograf og jeger, men det fine med kamera er at det er berre og fyre løs uansett. Det skada iallefall ingen.

Flott jobba Terje.

Mvh Ronny
Terje S.
Det artige med kamera er at dyrene springer videre etter at du har fyrt av salva. Har skutt min siste hare med hagle for lenge siden. Jeg ser ingen poeng med å skyte dem siden jeg ikke skal spise dem.
Var litt betenkt med å legge ut bilde da jeg kanskje syntes bladene er for dominerende men syntes bilde har modnet etter å ha sett noen ganger på det.

Terje
Per Harald O.
Desverre! Bladene forstyrrer her. Kan begrense ved å beskjære over og under.
Knut Børge S.
Et bilde som skiller seg ut i mengden. Ja, forstyrrende ved første øyekast, men etterhvert som det har blitt noen kikk så blir øyet mer og mer vant til innrammingen av uskarpe blader. Absolutt et severdig og flott harebilde.

mvh KBS
Robin J.
Fint med den gule innrammingen men det er glimtet i øye som "gjør" bildet. Mvh RJ
anders s.
det skarpe øyet innimellom alt det uskarpe, gjør hele bildet her
flott høsfarger trekker også opp kvaliteten på dette bildet
mvh anders
ingebjørg fyrileiv g.
Meget lekkert harebilde, med en ramme som er kjent og kjær når høsten kommer. Den frisker opp, og jeg liker at haren ikke sitter og ser i kamera. -At øyet vises så godt er et pluss, og det samme er de noe hvite ørene. Formatet fungerer, men jeg hadde bedre likt om det var mer i sidene.

vh ingebjørg
Håvard S.
Hei Terje!

Synes innramminga fungerer greit, men det uklare gule som er foran haren er litt irriterende.
Du fant en god åpning mellom høstlige blad, der lyset traff hodet på haren på en fortreffelig måte.
Så det i morges og har sett på det flere ganger nå, og er enig med deg at det modnes etter å ha fått studert det litt.

Hilsen Håvard
Svein B.
Artig bilde som også formidler skogen og miljøet som en fin innramming. Likevel synes jeg det blir i overkant mye grønt her. Er det rom for det så ville jeg strammet til komposisjonen så det grønne blir litt mindre doinerende, og med haren midtstilt i kvadratisk format (litt mere rom til venstre i bildet enn nå..).

Mvh
Svein B
Tom E.
Ble jo bra dette da Terje.
Likte glimtet i øyet.
Sove sa du,var ikke råd å få sove.
D 300 ble avfyrt hele tiden,etterfulgt av <helvete mye hara her>
Tom
Bjørn Aksel B.
Hei Terje, som de fleste andre av dine bilder, har jeg fryktelig sans for dette harebildet også. Uten den fantastiske skarpheten på ører og øye hadde bildet ikke vært allverden, men du får ofte det lille ekstra som skal til for at bilde blir severdig i øverste hylle.
mvh
Bjørn Aksel

Kjetil S.
Vellykket "jaktbilde" av haren. Det skarpe øyet gjør susen!

Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu