Høsthjerte
Pompøst? Sikkert, men det får bare stå til.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger470
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_344479} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Teknisk bra utført montasje og ingen tvil om at du behersker bruk av layers o.l nei. Det som allikevel, med all respekt å melde får meg til å rynke litt på den flate nesen min er når folk bruker seg selv som modell for såpass godt over middels svulstige uttrykk. En ting er å ha et indre uttrykksbehov og ønske om å formidle noe gjennom fotograferingen. Noe annet er å fremstille seg selv i sånne pompøse situasjoner. Blir liksom bare en slags "gammelmannsvariasjon" over alle de mer eller mindre usikre ungjentene som bedriver ulik type selvportrettering. Mener ikke å være spydig, men føler bare for å si hva jeg opplever ved å se denne type selvportretter.
Erling S. K.
Jeg liker ideen din meget godt, og du har alle elementene som behøves; en god modell og riktig scenografi. Jeg syns dog ikke at PS arbeidet tar deg helt til mål. Det er viktig at "nothing but excellent" må være drivkraften. Enten må altså modellen ha naturlige hudfolder mot bakken, eller så må han "flyte" så pass langt opp i luften at det ikke stilles spørsmål om hvor hans posisjon skal være. Men jeg liker bildet/ideen ditt/din godt!

Mvh
Erling

:-]
Geir F.
Hjertelig takk for kommentar Tommy.
Erling S. K.
Var ikke klar over at du var modell selv? Litt enig i det Tommy sier om å bruke seg selv som modell (det er ganske pompøst, eller alternativ: Lat), men det er jo for så vidt en annen diskusjon...
Geir F.
Takk Erling.
Nyttig innspill med posisojonen. Dette skal jeg se nærmere på.
Tove H.
Helt ok å bruke seg selv som modell - bare man spiller rollen godt - og det gjør du som regel i dine mange bilder hvor du selv inngår i ulike roller. Det jeg reagerer på her, er at det er utydelig om du kommer opp fra bakken eller ut av løse lufta... Jeg viile kanskje jordet deg fast - du har jo laget in fin grop til deg selv - og hjertet er plassert i det jordiske. Hvis du skulle vært en del av en sky/ sett på deg selv som mer guddommelig, he,he, ville jeg hevet deg høyere opp. Men tror du kler bedre litt jording! Lyset er fint, det kan treffe deg litt lenger ned i gropen også. Bra idè som åpner for mange tanker og flott utført manipulasjon.
Hilsen Tove
Geir F.
Hei Tove.
Tror jordinga er det det dreier seg om. Skal jobbe mer med dette. takk for verdifulll kommentar.
Helge R.
Det er da bedre å bruke seg selv å få bildet akkurat slik du vil ha det, enn å kaste bort en halv dag på en modell som er blåst i hue??

Jeg liker bildet, kanskje en liten justering av lys og fargetone på Fløde slik at han passer smokk, inn i omgivelsene??
Bladet blir litt for mye av det gode, spesiellt med denne midtplasseringen.
Bildet tåler en presentasjon uten bladet??

Totalt, dette kan du, spennede å følge utviklingen.
Gode tanker fra
:)Gorm
Aina s.
Enig med Gorm her¨på mangt og mye. Når man bruker seg selv som modell, vet i alle fall modellen hvilket uttrykk man er ute etter. Ikke alltid så lett å skaffe gode modeller heller...Likte bladet ved første inntrykk, men enig i at bildet kunne klart seg uten, og blitt mye bedre. Også enig med Tove ang jording. Bortsett fra det- et kjempebilde! Synes forøvrig det er fine fargetoner i bildet.
Mvh Aina
Avsluttet .
Jadda, det kan være greit å bruke seg selv som modell, ikke noe galt i det. Men når folk gang etter gang bruker seg selv som halvnaken modell i sånne høysvulstig pompøse kristusposisjoner må en få lov til å begynne å stille et og annet spørsmål ved hele greia. Hva det er som er motivasjonen bak. Om det er ren og skjær ekshibisjonisme, eller om det er søkenen etter noe vettugt å kommnisere/uttrykke. Ingen ting gærnt med å drite i jantelov osv i seg selv, men det er vel som sagt noe ved selve greia som får meg til å...tja, reagere. At Rudschinat Grønli synes om konseptet er vel ingen bombe - siden han vel driver mye med det samme selv.
Geir F.
Hei Tommy.
Du lurer på motivasjonen:
Det er å prøve å kommunisere noe vettugt.
Om jeg får det til er en annen sak. Hvis du grubler på om det ligger noen andre hensikter bak har du selvsagt din fullle rett til å fortsette å gruble på det.

For meg er ikke det noe poeng i seg selv.

Per Einar G.
God kveld Geir,

Jeg liker knall fargen på løvet og ditt arbeid med å skape naturlig skygge, de desaturerte partiene himmel og jord/stein gjorde seg og skaper en god kontrast og balanse.
Ellers må jeg si meg enig med Tove's kommentar hva plassering av mannspersonen i bilde angår ;) det blir litt ånden ut av lampen feeling her, mulig det også var din hensikt?

Mvh

Per E.
Stig Børre E.
Syns du har et humoristisk uttrykksregister og er velegnet som modell. Bildet er godt gjennomført teknisk og forteller i tillegg en historie. Godt jobbet.

StigB
Per Harald O.
Interessant og underholdene!Ikke ulikt din venn Gorm! Liker deres uredde forsøk på å engasjere!
Dette er ikke "bare føggel på kvist". Mange av historiens gamle kunstnere har brukt seg selv i bildene.Absolutt ikke noe gærnt i det.

Bildet er teknisk bra og severdig, men...kansje heller en føggel på kvist for meg;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu