Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_338495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
John H.
Hei
Fint toneomfang og inndeling. Plasket av stenen er vel det som skal skape dynamikk. Men det funker ikke helt. Bildet blir for innholdsløst til å la meg begeistre.
John
Per Harald G.
Dette bildet har eit svært godt potensiale, men det vart for todelt og midtstillt for meg.
anders s.
god kveld ivar
synes dette absolutt ble et spennende bilde
likte godt belysninga i forgrunnen,og plasket skapte litt spenning i bildet
liker godt kreativiteten din,da du klarer å sette særpreg på bildene dine gang på gang.
noe som det er svært få av oss som klarer
mvh anders
Avsluttet .
Hei Ivar
Liker veldig godt denne solide komposisjonen med todeling og "plasket" fra stenen mitt i. Modig løsning med fint fokus og fargetoner. Hipp hurra!
Hilsen KjellH
Avsluttet .
Nydelig lys her. Du har her greid å fange en stemning som kan gjøre mang en hardhaus til en bløtfisk. Mye på grunn av lyset og det enorme suget innover i flaten. Så enkelt, men allikevel så komplisert.
Kjetil K.
Herlig lys, og fine linjer av farger.. Minner meg om et bilde til en av våre store billedkunstnere, Jacob Weideman.. Vakkert!

-Kjetil-
Hilfred M.
Ett enkelt avansert bilde som jeg liker.
Mer har jeg ikke å si.
Ketil K.
Jeg liker tonene og enkelheten. At det er delt midt på skaper balanse. Flott visuelt. Plasket skaper akkurat tilstrekkelig uro.
Fred S.
Det som fanger blikket mitt her er først og fremst den fine "mosaikken" småsteinene utgjør. Plasket er også godt fanget, men kommer i andre rekke. Jeg har ikke sans for midtdelingen, og ville ha kuttet halve himmelen.

vh fred
Håvard S.
Hei Ivar!

Så det samme som Fred. Mønsteret som steinene i forgrunnen skaper vakte interesse hos meg og plasket ble oppdaget i etterkant.
Lyset er flott og skaper en herlig følelse av uendelighet...

Mvh. HåvardS
Avsluttet .
Tror jeg henger meg på Freds kommentar.
Jeg liker det enkle ved bildet,småsteinene lager flott mønster og plasket er prikken over ien for min del,men kunne godt tenke meg halve himmelen.
Tone
Ivar B.
Takk for kommentarer alle sammen!

Ser det er delte meninger om komposisjon og kanskje også bildets innhold. Jeg kan vel avsløre at jeg selv er uvanlig godt fornøyd med dette bildet. For meg har det mye innhold. Jeg synes det har mye stillhet, uendelig rom og faktisk også lyd, en stemning som er vanskelig for meg å beskrive. Det er derfor nyttig for meg å høre hvordan dere ser på det og om bildet "når" gjennom.

Ser at enkelte ønsker et kutt i toppen.Jeg tar det til etterretning,men det vil nok ikke skje:-) Formatet bidrar slik jeg ser det med stillhet sammens med den nærmest fullstendige midtstillingen av element og todeling av skille Vann/himmel.

Mvh Ivar.
Berit N.
Jeg liker lyset og skarpheten i bildet og får en undervannsfølelse.
Thomas R.
Jeg liker stemningen, midtstillingen og tonene i bildet. Men synes det blir litt tomt i toppen. Tror ikke kutting er løsningen siden formatet er "riktig". På min skjerm blir det litt grumsete i midten, selv om jeg er kalibrert.
Inger-Lise S.
Hei! Dette bildet har jeg stor sans for. Motiv, fargetoner, lyset og ikke minst komposisjonen du har valgt er meget bra. Et eksempel på at todeling ofte er riktig valg, syns jeg. Jeg syns bildet skiller seg ut fra andre i sin sjanger.Bildet har en egen ro over seg og her tror jeg ditt valg av komposisjon har spilt noe inn i så måte. Behagelig enkelt, og likevel innholdsrikt.
Dette er et bildet som klart vil komme til sin rett i stort format på en egnet vegg.

Inger-Lise
Kjell Sigurd S.
Absolutt! En enkelhet det går an å drømme seg bort i. Plastek er helt sentralt og vigneteringseffekten leder blikket nettopp dit. Dette liker jeg godt.

Kjell S
Stig Børre E.
Formatet og delingen av flaten er topp etter mitt syn. Behagelig lys og spennende forgrunn. Føler at "plasket" ikke kommer godt nok frem - et bilde som ikke kommer helt til sin rett i 864x768 pixler. Sikkert fint på print i stort format.

StigB
Tom T.
Har sansen for midtstillingen, hvordan hadde bilde vært uten dette? Plasket kommer ikke godt nok frem, noe av forgrunnen stjeler oppmerksomheten, kan sikkert dempes litt ned.

TomT
Kristin S.
Et bilde jeg likte veldig godt.Enkelt, med få elementer, men svært stemningsfullt. Midtstillinga og delinga i billedflaten forsterker denne rolige og deilige stemninga. Vigneterringa og kameravinkelen gir en meg en følelse av å være tilstede i bildet:)Fine toner. Finner ikke noe jeg vile gjort annerledes:)Hærlig!

Mvh Kristin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu