Kjenndalen
Bildet inngår i albumet Landskap -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-09-07 12:36:39
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_336562} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond H.
Nå kan det ha litt med forskjellig skjerm å gjøre, men det virker på meg som du har prøvd å få med såpass stort toneomfang at resultatet ser blasst ut for meg. Det ser også litt unaturlig ut ved det bakerste fjellet til venstre, der fjellet er lysere enn himmelen. Tror nesten eg hadde ofret litt tegning i skyene fremfor dette. Også i fjellsidene kunne det også gjort seg med en anelse mer trøkk i det svarte.

Komposisjonen er i grunnen ok slik eg ser det, men synes poenget (isbreen langt der fremme) blir alt for anonym og drukner i resten. Fin tekstur i vannet
Ole A. V.
Har synes jeg strengt tatt du har tatt et spennende og vilt landskapsmotiv og gjort det ganske ordinært gjennom en litt kjedelig komposisjon.
Ved å gå mye nærmere, f.eks. litt opp i fjellskrenten foran til venstre tror jeg motivet kunne blitt utnyttet mye bedre. Slik det er nå ville bildet vært bedre uten halve venstre og halve nedre bildedel.
Thorbjørn R.
Symmetrien synes jeg fungerer greit her, men du kunne nok valgt en mer spennende vinkling. Fargene er langt fra optimale,litt blasse som nevnt foran - og jeg synes også det blir litt mørkt på sidene. Du har forresten en god del støv på billedbrikken (det vises særlig på himmelen).

Mvh Thorbjørn
Øyvind A.
Greit landskapsbilde, men heller ikke mer. Komposisjonen, med linjer som leder inn mot sentrum, er effektiv. Men motivet i seg selv er ikke veldig fengende, og lyset er også ganske kjedelig.

Og så er det på tide å rense brikka.

mvh Ø.
Arve K.
Takk for verdifulle kommentarer.

Bildet er satt sammen av to eksponeringer for å dekke det store dynamiske omfanget. Enig i at det ble blasst. Har lagt inn en ny versjon, der jeg har tatt med en tredje eksponering for å få med mer detaljer i skyggene og gjort det om til HDR (ble for mye fikling med manuell masking).

Ole: Skulle gjerne vært oppe i fjellskrenten, men ikke ti ville hester hadde fått meg til å klatre opp i det terrenget :-), så jeg nøyde meg med et tryggere og mer bekvemt ståsted.

Har mange fremdeles uprossesserte eksponeringer fra ulike ståsted både nærmere og lenger fra og ser ikke bort fra at det dukker opp flere bilder fra denne dalen (Kjenndalen) som jeg tror må være en av de villeste dalene i Norge.
Arve K.
Ny versjon: Ikke det nei, men den kommer så snart jeg får lov til å legge inn nye versjoner.
Johan S.
Synes versjon to er flott med mye driv og liv. Komposisjonen passer til motivet og gir bildet fin dybde.

mvh
Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu