Gjensyn med barndoms lekeplass
I disse omgivelsene lekte jeg med mine hjemmelagede kjære båter hver eneste sommerferie. Så ble jeg større og tyvlånte broderns kamera noen ganger. Båtene ble en del av evolusjonen og den småkvisete pubertetsgutten ga seg hen til fotografiets altoppslukende lekekasse. Det hender jeg setter meg ned, der ved dammen, med en kopp kokekaffe og gjenopplever den travle båttrafikken fra dene ene til den andre siden av dammen. Dette blir det siste bildet på en stund. So long! Mvh. Bent
Utstyr
  • EOS-1V
  • EF 28-135 mm IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger562
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_33630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
leif b.

Härlig bilde,Bent...leif
Janne Cesilie J.

Flott Bent!
hyggelig historie åsså!
Ble sittende å tenke tilbake på min egen barndom ved sjøen!
Mvh JCJ
Janne Cesilie J.

Ps Bent!
Skal du ikke legge ut på en stund?
Det blir leit!
Mvh JCJ
Reidun G.

Du skulle laget en liten båt, slik du gjorde før, og satt på vannet :-)
Flott bilde.
Håper du har en masse gode bilder for oss når du kommer tilbake.
Reidun
Arild S.

Følte at det var noe Tom Bjørnland'sk over dette med en gang jeg så det, men vet ikke helt hvorfor.

Kraftige farger og speilbilde gjør det litt spennende. Jeg tror jeg ville beskjært det ned til kløften, men er litt usikker her.

Du fikk også meg til å mimre litt, men jeg må innrømme at det begynner å bli noen år siden ja.

Arild
I L.

Snyggt! Men inget TB, som AS säger, över detta, mycket bättre!
Tom E. F.

Først og fremst er det faktisk ordene som vekker gjenklang her.
Besøkte forrige helg familiehytta som jeg ikke hadde sett på noen 10-år. Fant ikke tonen igjen. Gjengrodd, råtten - mugglukt.
Berg og vann er det mye enklere med!
Foretrekker å huske hytta slik den ligger i minnet - og vil aldri tilbake dit en gang til.
(Vi kan jo om nødvendig trøste oss med summen av de minnene og erfaringene vi har gjort - og noe kan jo bare ligge der i solskinn!)
mvh Tom
Eskil O.

Fine farger og flott mønster, litt abstrakt.

Eskil.
Bent S.

Takker så mye for alle hyggelige kommentarer. Dette blir nok det siste bildet fra meg på en liten stund, ja. Kommer til å være tilstede og skrive litt her og der hos dere, men nå er det, for meg, på tide å ta en runde med meg selv og forsøke å gå nye veier, prøve litt nytt og annerledes motivsøkning. Tror det er ganske sunt for alle iblandt. So long. Mvh. Bent
Nils B.

Flott dette, også fint at du ikke forlater oss helt. Motivsøken er ganske spennende og ikke minst utviklende. Nå når jeg er permitert fra jobben har jeg stor glede av å kombinere bildet og tekst, noe som igjen bringer meg rundt i fylket. Ikke alle bildene er egnet for dotten, men gleden av å oppdage nye veier er topp. Kos deg i søken, og ha med deg mengder av ideer og bilder tilbake.
mvh Nils
Bent S.

Takk skal du ha Nils. Er selv sykmeldt for lengre tid... Ryggen! Så det blir ikke de store krumspringene, da. Vi har forøvrig lignende yrker og jeg ser du gleder deg over tekster til bildene dine, noe jeg kjenner gleden av å gjøre selv og. Jeg kjenner en enorm fryd over fotografiet og ønsker å utvikle meg så godt som mulig. Dermed blir det å snu seg selv på hodet og riste litt, for å se hva som faller ut og kaste gamle skrukkete og dårlige holdninger og slikt,- og putte det som er bra tilbake igjen. Så får jeg kanskje plass til noe nye og fine elementer i utviklingen. Blir spennende å se selv også. Takk for oppmuntrende ord.
Mvh. Bent
Stig S.

Flotte farger, men ville kappet noe i topp, synes øverste feltet blir for lyst og trekker litt for mye blikk. Liker kombinasjonen bilde / tekst; fortsett med det!

Snu seg selv på hodet og riste; er det bra for ryggen, da?? Lykke til med din søken; kommer til å følge spent med på hva du finner på når du legger ut dine nye motiver!

--ss--
Bent S.

Ja, he he, det hadde vært artig å funnet ut, det med ryggen... Du, det øverste feltet er for lyst og jeg har kappet opp bildet i småbiter og sett på det, men det ble dette som jeg følte meg mest komfortabel med, blant annet p.g.a. flere typer ''lav'' på fjellet der. Men jeg er helt enig i at det er svært lyst, på kanten til utbrent. Takk skal du ha, Stig. Mvh. Bent
juan carlos o.

ha en god bedring.....
carlos
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu