Mountain Landscape
En vakker dag på fjellet. Lyset var vanskelig og jeg måte streve i etterbehandlingen av RAW filen til å få frem riktig balanse mellom lyset på himmelen og mellom/forgrunnen.
Likte dette
Bildet inngår i albumet Norwegian Landscapes -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/20
  • Lukker1/20s
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Avsluttet .

Flott bilde igjen Ann! Her kan jeg sitte lenge og nyte helheten i Norsk natur. Mvh Vidar
Tore V.

Dette bildet falt i smak hos meg, spesielt lyset over setervollene. Dermed skapes dybde innover mot fjellene i bakgrunnen.
Øyvind S.

Flott landskapsbilde hvor lyset er den avgjørende faktor, nydelig og se hvordan det går fra høylyset i forgrunnen og dempes lagvis innover i bildet mot den mørke himmelen, flott med åpenbaringen i venstre hjørne, mangler litt frisk fjelluft her jeg sitter... godt for øyet dette og sikkert veldig flott å oppleve for deg ''live'' bra...
mvh Øyvind
Tone A.

Hei Ann
Eit vakkert landskapsbilde med flott lys frå lysopninga i det tunge skydekket. Lyset får fram fjellet som er dekka av gras som også har haustfarga parti.
Flott dybde med fjella som fortset bakover i skuggepartia meir mørke og med det snøflekka fjellet som gir kontrast i eit dislag under det tunge skydekket.
Hyttene blir småe i dette i denne fjellheimen. Dei 4 hyttene midt i bildet har flott lys på taket og er skarpe, mens hyttene i høgresida er meir uskarpe.
Forgrunnen gir fin kontrast med litt frodig vegetasjon og med steinparti som gjentek seg bakover.
Vatnet er stilt med lysstråla som fell heilt til forgrunnen. Flott jobba i PS slike motlysbilde er ikkje lette, og det er då ein får lyst på gradert gråfilter.
:) Tone
Ann T.

Mange takk for fine tilbakemeldinger. Det var veldig hyggelig å høre at dere likte dette bilde.
Mvh. Ann
Odd E. k.

Hei Ann!

Et flott landskapsbilde, der de frodige fjellsidene med solstreifet skaper en fin stemning. Fargene ble virkelig flotte og naturtroe samt at skarpheten er upåklagelig. Liker godt komposisjonen med den lave kameravinkelen, der du har en fin balanse i motivet. Et nydelig stemningsbilde dette Ann, som jeg likte godt!!

Ha en fin fotojakt!

Mvh

Odd E..
Ann T.

Takk også til Odd for hyggelige kommentarene.
Mvh. Ann
Anne-Lise S.

Synes du har jobbet svært godt her, Ann! Deilig lys over det hele, og du får fremhever skyggene fra skyene, og det myke ellers i landskapet av varierende, positiv grad! :-) Fint hvordan du komponerer slik at vi går innover i motivet fra venstre mot høyre og tilbake igjen på den andre siden. Fine detaljer i strå og på steiner, og hyttene sees som små dukkehjem langt der inne. Deilige fjellformasjoner, og skylaget skaper dramatikk og bidrar til at naturen ser storslagen ut. Lekkert også med den vesle blå åpningen i venstre øvre på himmelen. :-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Vakkert landskap fanget i et flot lys. Det spesielle lyser hever bilødet betraktlig. Dette synes jeg var bra.
Ronny A.

Hei Ann.
Dette synes jeg var et usedvanlig vakkert landskapsbilde! Lyset som gløtter fram i terrenget og de mørke skyene danner en skjønn harmoni.
Ønsker deg en flott uke, samt en anbefaling er oversendt:-)
mvh Ronny
Monika Frisvold V.

Dette var nydelig Ann
rett å slett flott landskapsbilde med flotte farger og lys..
anb..gjerne
mvh monika
Avsluttet .

Nå må jeg ta meg tid til å si noen ord om dette nydelige bilde ditt Ann. Har sett på det flere ganger men den tiden den tiden, flyr avsted.

Og det er et mektig og flott bildet.
Landskapet er vakkert, skarpt og med gode farver, der du står skinner ennå solen, og den drar du stor fordel av, slik den lyser opp forkant, vannflaten og oppover i skråningen der hyttene ligger.
Truende skyer kommer over fjelltoppen og legger vel snart hele område i skygge.
Du har gjort en flott jobb med råfila og dette er rett og slett en fryd for øyet. Eia var jeg der.:)

Jeg har imidlertid en liten følelse av at bilder heller litt til venstre, men tror helst at det er et synsbedrag. Vi har jo ikke noe horisont å måle etter her, så innbiller meg at du har kontroll på den biten og.

En soleklar anbefaling

mvh arild
Ole-Kristian T.

Hei Ann, dette var knall med masse kontraster og dramatikk. Flott natur som er fanget på en tid der det drar seg til med styggvær. Flott bilde :).
Nina E.

Hei, et lekkert og velkomponert bilde med flotte farger. Nydelige skyformasjoner i kontrast til det grønne. God skarphet. Mvh Nina
Lisbeth S.

Hei
Lekkert og fine kontraster fra lys og skyggesiden. Lekkert landskap jeg ikke se så ofte selv, fint å se det her..
mvh Lisbeth
Ann T.

Tusen takk til dere siste for fine tilbakemeldinger. Det er veldig positivt å høre at dere likte dette bilde.
Mvh. Ann
Kathe N.

Hei Ann!
Et nydelig komponert bilde av den vakre fjellverden vår :-)
Farger, lys og skarphet meget bra.

Mvh.
Kathe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu