Undring
Lar bildet tale for seg selv
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStudio med en fantastisk jente som virkelig har støtta meg i min iver etter å utfordre kamera og lysets samspill
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Kjell F.

Flotte farger og god eksponering, men jeg skulle så gjerne sett litt mere av ansiktet til modellen. Hun blir litt for fjern for meg....
Mvh Kjell
Nils B.

Takk for tilbakemelding. Joda jeg kan se det du mener, men samtidig så er nettopp fjernheten og undringen noe av poenget med bildet.
Frode H.

Fint lys og myke, behagelige farger.

Prikken over i`en er lyset over (bak) modellen. For meg synes det som om det er et speilbilde av modellens kropp. Dette gjør at du skaper en veldig behagelig balanse i bildet.

Lyssettingen synes jeg er godt gjennomført. Jeg har ikke noen erfaring i å vurdere om ting er bra eller ei mht lyssetting, men ifølge øynene mine greier du å skape en 3D- følelse. Ikke for hardt (skygger) og heller ikke for mykt (flatt).

Jeg likte godt posituren. Ikke den vanlige ''se inn i kameraet''- posituren.

Er usikker på om jeg kunne ønske å få med meg hele skyggepartiet til høyre for modellen. Det plager meg ikke slik det er nå, men jeg lurer på hvordan det hadde vært med.

Tror at jeg ville ha hatt litt mer rom rundt bena hennes. Det blir litt ''trangt''. Ikke mye dog.

Et flott bilde.
Nils B.

Takk for hærlig utfyllende kommentar. Satte stor pris på den
nbh
Tone A.

Hei! Her las eg ikkje nokre kommentarar før eg granska bildet ditt. Og her synes eg at Frode kjem med ein grundig kommentar. Dvs spesielt refleksjonane i bakgrunnen blir som ein omvendt repetering av modellen sin kropp.
Flott positur på modellen som dannar ein diagonal, men lyslinja i bakrunnen blir som ein horisont som gir kjensla av at den heller mot venstre.
Det er ein kontrast mellom modellen i den vakre kjolen og det undrandre uttrykket hennar der ho ser oppover. Det er mest som ho grundar på noko og ikkje ensar den vakre kjolen.
Bakgrunnen med sine blåtonar og sitt lysspel gir kontrast til den rosatona kjolen som er så blank. Studiolyssetjing har eg lite greie på men hudtonane er fine og kjolen sine detaljar kjem fint fram. Pirket er eit lyst parti rett nedanfor kjolekanten på skoen.
Frode lurar på kuttet av skuggen og det same gjer eg, men då forsvinn høgdeformatet og lysrefleksjonane i bakgrunnen meir.
Flott jobba med både jenta og lysspelet her, og dette er meir enn eit vakkert bilde med fin kjole og modell. Du har fått fram eit flott uttrykk hos jenta som gir liv til bildet og med bua former som dominerer bildet, med unntaket av horisontlinja. Det einaste er at den venstre armen forsvinn slik som ho lenar seg bakover.
:) Tone
Håvard H.

Teknisk ser det bra ut, men det er et par ting jeg vil kommentere. Jeg kunne tenkt meg et ''mykere'' undrende blikk. Altså jeg kunne tenkt meg å se mer av ansiktet, da spesielt fått med høyre øye. Stylet håret litt bedre, så det hadde matchet den meget pene kjolen. Clonet bort tatoveringen på armen. Visst litt av modellens høyre skulder.

Dette kan virke som små detaljer, men for meg personlig var det dette som ikke ''funket'' for meg.
Steinulf L.

Jeg savner også det høyre øyet. Tiltrer ellers de rosende kommentarer over.
Heidi Kvale U.

Jeg er ganske enig med Håvard her. En så flott kjole fortjener en flott frisyre også. Jeg skulle også likt og sett høyre og høyre skulder - ellers er bildet bra synes jeg.
Heidi Kvale U.

høyre øye og høyre skulder - skulle det selvfølgelig være. Trykkleif!
Avsluttet .

Jøss, hvordan har du fått til det her? Hvorfor er fargene så utrolig klare over hele dama? Jævlig kult liksom, men når jeg prøver å lage noe sånt får jeg det aldri til.

Hvor mange lamper har du brukt?
Skulle forresten ønske at hun bøyde ansiktet litt nedover, slik at vi ikke bare så haka og øya.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu