Autumn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars-Anders M.

Herlig bild. Her er det noe nytt fra deg. Ja du utvikler stilen.
Mvh
LAM
Avsluttet .

Herlig bilde,liker både fargene og utrykket,ikke helt fornøyd ser det ut for,men det er vel ikke helt høst enda vel:-)
Hilsen Tone!
Ola Alexander V.

Morsomt. Jeg har sansen for de litt absurde fargetonene og kontrastene i bildet. Nesten som om blomstene blør ned på duken. Bra påfunn.

Mvh Ola
Ronny A.

Hei Geir.
Var sikker på at jeg hadde kommentert dette bilde ditt tidligere, for jeg ville si at du er utrolig med og kombinere bilder, slik at de får et herlig uttrykk. Manipulering kalles det vel;-) Her er du en av de beste inne på denne siden, synes ihvertfall jeg..
Ha en fin dag!
mvh Ronny
Avsluttet .

En suveren Fløde-stil er min kommentar til dette bildet.
Flotte farger og godt blikk, en ny positiv vri.
Spes. er den folden på høyre side av nesen.
Med hilsen fra Eivind 8¨))
Espen A. I.

Spennende. Absolutt din stil og det gjør mye av bildet. Syns ansiktet kunne hatt enda mer steinete uttrykk og konturer.

E.
Linde G.

Er e mulig. Det er så veldig veldig bra dette bildet. Du er en kunstner i selve ordets betydning, det er ikke noe annet å si om det. Hvor du får påfunnene dine fra kan man spørre seg om. Nydelige blader og .....Helt fantastisk ..igjen...fra deg Geir.

Hilsen
Linde Gilberg
Jacob V.

Hei, Geir

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne. Tenkte å ta turen innom for å se om du hadde lagt ut noen bilder. Fikk meg en hyggelig overraskelse.

Et vel komponert bilde. Flotte toner og farger...og ikke minst humoren i bildet. Det eneste pitte lille jeg vil pirke på, er at du kanskje burde fått med resten av det som er i den litt ''furtne'' vasen.


Mvh

Jacob
Anne-Lise S.

Underfundig på flere måter. Høstens farger fremstår som vakre og fargesterke, og mot den lysere for-, mindt-, og bakgrunn gir den tanker om blødende sår, og noe lidende. Selvfølgelig bidrar vasens uttrykk til dette, men også løvrester og rask som har fallt ned, og også som faller. Fiffig detalj med løvet som faller i øvre høyre i front av vasen. Noe vemodig og lidende over ansiktsuttrykket, det jeg synes du lykkes særs godt med å få frem det talende. Skyggen til høyre (for seer) av nese og munn er viktig for helheten. Skal jeg pirke, noe som egentlig er helt bortkasta på dette bildet siden jeg synes alt fungerer, må det være den vesle lyse prikken i nedre av vasen mot underlaget... :-)

Anne-Lise
Christer B.

Elsker enkelheten her. Frekt og småkomisk som vanlig. Får litt Wonderland-feeling. Kjempebra. Anbefales.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu