Autumn
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331734} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Mads R.
Hehe -- eit ekte ''stilleben''. Dette hadde noko for seg.
Per Einar G.
He,he,he

Bra Geir.....snart høst!
Liker strukturen og lag jobbingen. God oppbygging også.

Per E.
Helge R.
Jeg så den på Red buble og skyntet meg hit. Dette er bra, elegant kloning, praktfulle farger i løvet. Stileben effekten er god, bra brett på duken. Fin komposisjon, bravo anbefales
:)Gorm
Arnold H.
Hei Geir

Måtte dra litt på smilebandet, skal sei du får det til. Fullt ut einig med Helge i hans kommentarar. Ikkje berre fargane, men også nedfallet understrekar tittelen. Uten brettane i stoffet hadde det blitt langt tammare.

Skulle ikkje tru ansiktet i krukka var manipulert inn.

mvh
Arnold
Thorkild L.
Bra annsikt på vasen. Utover det mangler bildet mye for å nå opp. Men et spennede utgangspunkt.

bilde nr. 392508
Tone A.
Hei Geir
Dette bildet har eg sett på fleire gonger pga kontrastane mellom den haustfarga buketten med nedryssinga, og sjølve uttrykket på mannen i vasen som har så kjølige tonar. Mannen ser så trist ut dvs er ganske så deprimert noko som det tunge blikket og oppgitte uttrykket på munnen forsterkar. Med dei kjølige tonane på vasen blir uttrykket på mannen forsterka.
Duken har også varme tonar og er lett dandert i mjuke folder rundt vasen mest som ei trøyst, men likevel er mannen så trist.
Kontrastane er store her frå den fargeglade haustbuketten som visnar og dett ned som fargeklattar på duken, mot det depressive uttrykket på mannen. Han ensar ikkje fargeklattane. pga tankane er tunge og er ein annan stad. Dei kjølige tonane minnar meg om vintaren så kjølige er dei. Han er heilt uanfekta av hausten si fargeprakt.
Flott laga og med foldene i duken som dreg blikket bakover. Midtstillinga fungerar her og forsterkar roen, sjølv om mannen er ganske deprimert.
Faktisk så er det ein sang frå Portveien 2, som dette bildet minnar meg om:
''Hvorfor må høsten komme? Hvorfor faller bladene av?'' Eg hugsar ikkje meir av den sangen.
Einaste pirket eg har er at venstre auge kunne ha vore skarpare. Elles flott komponert med god linjeføring med ein fin symbolikk kor det er haustdepresjonen du har fått godt fram.
Ei anbefaling frå meg også.
:) Tone
Liv F. D.
Hei Geir.
Liklte dette bildet som varsler om høst. Ansiktet på den grå vasen gir bud om en grå og regnfull tid, mens blomstene og bakgrunnen viser at høsten også har de vakreste fargene.
Velig bra dette. Fint utsnitt.
Anbefales.

mvh
Liv '')
Stig Børre E.
Morsomt og bra. Godt håndtverk.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu