Bildet inngår i albumet Turminner Hardangervidda 2008 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Storslagent Ingeborg. Godt bilde med fint lysstreif og lurer bare på om han og hund eller hun og hund skal gå langt. For her er det avstander så det holder.
Liker godt forgrunnen og oppbygningen av hele bilde i sin helhet.

mvh arild
ingeborg w.

Takk, Arild. Jeg er selv godt fornøyd og synes jeg har fått fram dimensjonene.
Thorbjørn R.

Fin miljøskildring fra Hardangervidda. De dekorative skyene forsvarer den høye himmelen her. Likevel kanskje litt uheldig at horisonten deler bildet ca på midten. Personen er et fint blikkfang.

Mvh Thorbjørn
Ann F.

Ikke helt optimalt mht balansen siden horisonten er såpass på midten, himmelen er fin og dimensjonene på vidda er storlagne, men de småslåss litt.
Virker på min skjerm som det har et lite blåskjær i fargebalansen.
Person og hund er fint plassert og helt uvurderlige for bildet som helhet, uten dem ville alt bli tomt, og du ville også mistet størrelsesforholdet som er så viktig ved slike motivvalg. Også bra at det tar litt tid før man ser dem.

Mvh Ann
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Jeg har flere bilder fra vidda iår hvor horisonten er på midten. Det har hatt med skyformasjonene å gjøre. Jeg har syntes det har blitt kjedelig hvis jeg tar vekk skyene med mye liv i. En annen ting er at jeg synes midtstilling fungerer innimellom, får fram ro i bildet.
Lars Kristian G.

Hei Ingeborg!

Storslgen norsk natur :) Det som fanger oppmerksomheten min i dette bildet er de flotte skyene og de fine sol-partiene; Flott! For meg gjør det ingenting med den midtstilte horisontlinja - helt OK i dette tilfellet. God dybdeskarphet og balanse i bildet.

Mvh. LKG
ingeborg w.

Takk, Lars Kristian!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu