Naturen er en mester å skjule ...
Her er det en ringsommerfugl som nesten går i ett med bakgrunnen. Fikk nesten ikke øye på den.
Fornøyd
Bildet inngår i albumet Sommerfugl og småkryp -
Utstyr
  • Panasonic Lumix TZ1
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329055} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anita K.

Nei er det sant? er bildet tatt sån?? ikke no photoshopperknep?? Så utrooolig stilig da. Flott struktur og fargeharmoni.
Helene L.

På avstand (før man klikker inn på bildet, bare ser det i miniatyr) var jeg sikker på at det var bilde av en fugl som tittet ut av et hull, for eksempel et hull den har brukt som rede i fjellet. Da jeg åpnet bildet, så jeg at jeg var lurt av synsbedrag. Dette var jo en sommerfugl, og det var et nydelig og spennende bilde. Dette er kamuflasje fra naturens side:) Tenk om vi gikk like iett med bakgrunnene våre:) Det ser ut som du har brukt en effekt etterpå i redigeringsprogram, men jeg er ikke sikker? Uansett er dette et interessant bilde av noe som egentlig ikke er så spennende - det er jo bare et innsekt, men likevel kan jeg sitte og se lenge på det.
Terje A.

Hei Christine.
Helheten i bildet gjør susen. Tittelen passer. Viser hvor viktig det er å ha øynene åpne for motivene som ligger der foran nesa på oss. Dette skiller seg ut. Bra. Ser ellers at du har Panasonic (sjøl har jeg DMC-FZ20), godt å se at det finnes bilder tatt med annet enn NIKON og CANON.
Hilsen Terje
elin a.

Dette er godt observert!
Utrolig flott bilde.
elin
Christine K.

Hei Anita, Lene, Terje og Elin, Tusen takk for deres kommentarer.
Anita og Helene, bilde er som som det ble fotografert, kun croppet og litt etterbehandling er fortatt. Ingen fiksfakseri i PS!
Terje, ja det går helt greit med bare ett kompaktkamera å ta bra bilder, selv om det har sine begrensninger. Min Lumix har jo en bra nærgrense, ca. 5 cm og det er jo ikke så dårlig, men i macroinnstilling kan jeg ikke bruke annet enn 35 mm.
Det gleder meg at dere liker bilde mitt!
Hilsen Christine
Øistein W.

Tøft bilde av klipperingvingen?

Mvh.
Øistein
Christine K.

Takk for kommentaren Øistein, jeg vet ikke om det er en Klipperingvinge. Antar bare at den tilhører ringsommerfuglene. Du som vet så mye om sommerfugler, har du evt. ett bra oppslagsverk å anbefale?
Hilsen Christine
Øyvind S.

God beskrivelse av hvordan dyerene i naturen kamuflerer seg... god dokumentar dette Christine....mulig et kvadratisk format ville fremhevet budskapet bedre.... kun min egen oppfatning... godt fanget...
mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu