Min Første Drage
Dette er mitt første forsøk på å bruke en teknikk som Andrzej Dragan er ekspert på. Bildet var i utgangspunktet forferdelig, og det er ikke noe særlig godt bilde nå heller. Jeg er godt fornøyd med mitt første dragoniserte bilde, og ønsker å høre om dere er enig eller ei. Bildet er for øvrig av Iver Kleive, en av våre største musikere
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-06 22:27:46
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHerregud, da hadde jeg sittet å skrevet i timesvis...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Atle T.
Her er for øvrig hjemmesiden til guruen: http://www.andrzejdragan.com/
Chr. G.
Jeg synes sporene av PS-jobbingen langs hårmanken trekker det hele ned.
Atle T.
Jeg vet det. Jeg fikser ikke helt å jobbe med hår. Men hva med selve teknikken da? Det er den jeg lurer på om folk synes fungerer
Trond S.
jeg har ikke så stor greie på slike potretter. men i mine amatør øyne liker jeg hva jeg ser. det rundt håkanten er nevnt, men jeg liker lyset å detaljene i ansiktet. skikkelig levende.
Tor Inge O.
Jeg slutter meg til det Trond sier. Forøvrig vil jeg ha et annet utsnitt. det blir for mye luft på begge sider og det blir for midtstillt.
Avsluttet .
Ditt bilde var etter min mening mye bedre enn de som finnes på dragan sine sider.
Chr. G.
Teknikken er i og for seg ålreit (nå aner jeg ikke hvordan den du forsøker å etterligne jobber, det kan vel være noe mer enn PS-arbeid), men det Dragan har i tilllegg til den tekniske framstillingen er sterke portrett og et eget personlig uttrykk. Du er ikke i mål som en Dragankopist selv om du får dreis på teknikken.
Atle T.
Takk for kommentarer! Jeg prøver ikke kopiere verken evnen eller uttrykket til Dragan - det vil jeg aldri kunne oppnå. Men jeg elsker etterarbeidet på bildene hans, og akkurat det vil jeg forsøke å lære meg. Verktøyene som finnes åpner for det, og man må lære av noen på et eller annet tidspunkt i livet.



Trond S.
Det ekke mulig å legge ut orginal bilde for å se hva å hvor mye arbeid som er gjort? eller kanskje det vil ødelegge dette bildet litt for din del. Utrolig spennede teknikk dette her
Atle T.
Har lagt ut bildet. Som jeg skrev er dette er ødelagt bilde. Jeg hadde blitsene satt opp med reflektorer, for å skape skyhøye kontraster i kirken der der en del andre bilder ble tatt til et cover. Så skulle vi ta noen portrettbilder av Iver Kleive og Aage Kvalbein til en pressemelding, og i et fånyttes forsøk knipset jeg bare et bilde for å se om det kunne fungere med lampene satt opp som jeg hadde dem i utgangspunktet, noe som jeg burde ha skjønt, og som dere ser at det ikke gjorde. De spilte inn en skive, og jeg ble tilkalt i all hast for å ta disse bildene, men heldigvis ble det mange bra til selve coveret.

Dette er en drøss med unnskyldninger, men ta det for hva det er - dårlig tid, og et forsøk på å ta en snarvei. Jeg skal legge ut noen andre bilder fra seansen også, om ikke lenge.

Jani F.
Hei! Likte godt det du har fått til her. Lys og fargetoner fekk fram ansiktet på ein god og meir spanande måte enn i orginalbilete. Det eg ikkje likte er at han mista hestehalen sin undervegs, det som seier noko om personen bør behaldast etter mitt syn:) men når eg ser det du har gjort så tenkjer eg at her krevst det mykje arbeid. Ein spanande teknikk dette:)

Mvh Jani
Eli R.
Veldig spennende teknikk og jeg syns det må være lov å vise hva man holder på å lære seg for å få feedback på det.
Utsnittet er kanskje ikke riktig som nevnt, men vet at du ikke har croppet så kan man klikke seg frem og tilbake mellom v1 og v2 for å virkelig se hva som er mulig.
Syns dette var veldig nyttig og kunne godt tenke meg å prøve meg på denne teknikken.
- Eli
Atle T.
Det er tragisk at han mistet hestehalen, men hår er vanskelig å dyprense. Jeg har også slurvet med mye annet, for å komme i gang med å prøve meg på denne teknikken.

Neste gang jeg tar et GODT portrett skal jeg satse alt :-)

Takk for kommentarer.
Mari G.
Jeg synes du har fått til et fint bilde her, vil gjerne høre mer om selve teknikken? :)

Mvh Mari
Anne Kari Berg K.
Hei,


jeg syns også dette var et spennende bilde.

Men da jeg så originalen, ble jeg litt paff. Det er to helt forskjellige menn.

Spennende teknikk, skal gå innpå hjemmesiden til Dragon når jeg får tid. Så så vidt på startsiden med et utrolig bra bilde av David Lynch.

mvh Anne Kari
Elisabeth W.
Du har fått mye ut av orginalbildet må jeg si! Hvordan har du lært denne teknikken da? Prøvd deg fram? Eller fulgt en oppskrift?
Spennende teknikk
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu