Utsikt mot St. Smørstabbtind og Skagastølstindane
Bildet er tatt fra Bakarste Storgrovhøe (2259 moh) i Jotunheimen den 6. juni 2008.
Utstyr
  • Nikon D80
  • 55-200 VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324742} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
tor åge s.

Dette motivet er virkelig flott...den bratte veggen i forgrunnen løfter motivet
til de store høyder.... fatter ikke hvorfor ikke flere har kommmentert bildet,
fordi det har en herlig stemning i seg..... mvh totto
Anders H.

Fantastisk utsyn. På skjermen her virker bildet ditt litt ''pikslete''.
Thor F.

Takk for hyggelige kommentarer. Bildet er trolig litt ''pikslete'' ja. Synd at jeg er helt elendig til å etterbehandle bilder, da hadde trolig motivene kommet enda bedre til sin rett. Det ligger nemlig ofte endel slit og lange toppturer bak noen av motivene :-)

Mvh
Thor
Åsmund K.

Kjente og kjære fjell du presentere her. Godt å sjå at våren er på frammarsj i høgfjellet. Like veldig godt komposisjonen i bildet, men mulig den mørke fjellveggen i forgrunnen blir for dominerande. Er det forresten Store Smørsstabbtinden med sin spisse profil som ligge rett under Styggedalstindane?
Ellers så er det nok ein del å hente på bilderedigering. På min skjerm blir bildet litt blast ut og eindel av snøflatene ser utbrente ut.

Uansett et bilde som sette i gang sommerens turplanlegging.

mvh
åsmund k
Thor F.

Hei igjen Åsmund

Takk for kommentar. Ja, det er Store Smørstabbtind med sin spisse profil. Den tar seg godt ut fra øst, men St. Smørstabbtind er forøvrig også en fin topp for fotografering i mange retninger mot andre topper i Jotunheimen, bl.a. mot Storebjørn. Etter hva jeg forstår har du også vært der. Men som tidligere nevnt - jeg er et teknisk vrak mtp bilderedigering ...
Ivar B.

Panoramaet er flott og kjært og får selvsagt et hjerte for fjell til å smelte. Forgrunnen blir i mine øyne viktig i dette bildet. Den blir monumental og voldsom og understreker det voldsomme landskapet. Bildemessig så gjenstår det noe i mine øyne. Teknisk framstår det som for mye oppskarpet, eller kanskje det er nedskaleringen til webformat som er noe kraftig og gir det Pixelerte uttrykket. Du har også for fint vær :-) For turen er blå himmel og sol fra skyfri himmel ønskedrømmen. Bildemessig er dette ofte negativt. Disen gir også et noe slapt kontrastforhold. Det går en flott dybdeskapende s-kurve fra Storbreahøe, gjennom St. Smørstabbtind og videre mot Gjertvasstind, der Storen blir det naturlige endepunkt. Mvh Ivar.
Thor F.

Hei Ivar

Takk for kommentar. Jeg har med stor glede over tid også fulgt med dine bilder fra fantastiske Jotunheimen. Ja, jeg hadde et altfor fint vær for fotografering den aktuelle dagen :-) Skyfri himmel, varmedis og mye snø i fjellet midtveis på dagen gjør det litt vanskelig, særlig når man samtidig er en amatør på etterbehandling. Men nå har jeg sendt dette bildet samt et par andre fra samme tur over til Åsmund. Så da får vi se om Åsmund kan bistå på en positiv måte :-) Kanskje jeg legger ut noen flere bilder litt senere (om ønskelig - se turrapport på fjellforum.com).

Mvh
Thor
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu