Det Gamle Huset
Utstyr
  • Olympus E-400
  • Zuiko 14-42 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324066} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Andreas Bøe F.

Litt kledelig med skakkheten, av en eller annen grunn. Fine duse farger. Jeg liker bildet!
Mvh AndreasF
Johannes S. M.

Hei Andreas! Takk skal du ha :-)

Huset stod i en så rett vinkel i forhold til bakken at jeg bare ble nødt til å ta en litt morsom vinkel på bildet. Legg også merke til den flakkede malingen på veggen, helt utrolig morsomt å finne et slikt hus midt i sentrum :-)
Kjetil H.

Heisann Johannes,

Ja man kan finne mye rart her i byen, bare man tar seg tid til å titte.. Du har et spennende motiv, med avflasset maling og alt. For å pirke litt... Kanskje det hadde gjort seg å enten fått med den gamle bebyggelsen på venstre side, eller den nyere på husets høyreside samt satt seg litt lavere slik at taket på huset bak ikke ble en del av motivet? Bildet blir selvfølgelig et helt annet en du hadde tenkt deg da, men bare et innspill fra min side : )

Kjetil
Johannes S. M.

Hei Kjetil! Takker for et godt innspill. Er nok litt enig med deg når det gjelder plassering av kamera i forhold til hvordan bildet ble tatt. Skal notere det bak øret og teste det ut til neste gang :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu