Dual Death #2
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-09-02 09:08:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon F1 & Olympus E-20
  • Diverse
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger837
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32245} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
olav n.

litt rotete for meg.hva har du som bakgrund?
Bent S.

Et fly inn for landing på Gardermoen, et vått bilvindu og 2 døde ærfugler... 4 lag i PS med forskjellige blandinger og andre justeringer. Laget en versjon som var mindre rotete, men ønsket et mere abstrakt/surrealistisk resultat. Mvh. Bent
Reidun G.

Ja her har du mikset bra Bent, men det eneste som sitter i hodet mitt med dette bildet er 11. September.
Reidun
Kjetil N.

Fint bilde. 11. september? Dette handler vel heller om forurrensning.
Bent S.

Versjon 1 handler om litt av hvert, men absolutt ikke om 11. sep. Synes det er fint at det tolkes forskjellig, noe som også er meningen. Uten å ytre noe politisk, har jeg lagt ut en ver. 2, hvor assosiasjonene heller mot terrorens grusomme dag ifjor. Her er det lagt til flere lag, med flammer og røyk fra en storbrann i Lørenskog ifjor vår,- og et bilde tatt i fart av noen av Oslo's kjente bygninger. Gjorde endel innstillinger i lagene og forsøkte å lage det dramatisk og kaotisk. Kanskje det ble for drøyt for noen. Kanskje er jeg helt på jordet? Vært fint med flere tilbakemeldinger. Det er jo det man kan lære noe av... Mvh. Bent
leif b.

Et annen type bilde.I grunnen et spennende resultat.Dette er i allefall en skisse og bygge videre på.Jeg vil ikke dytte på deg noen lösninger.Det beste er og pröve ut forskjellige utgaver,men samtidlig så syns jeg det er bra at det er noen som pröver...leif.
Thomas A.

Definitivt versjon en som er den beste, nr to ble litt for mye. Synes du har gjort ett meget godt arbeide her. Er vel ikke noe du kan selge til SAS som reklame materiell men... hehe!!

Thomas
Bent S.

Hyggelig at en av mine forbilder kommenterer dette, Leif. Jeg lever meg noen ganger nesten inn i bildet, når jeg holder på med det. Blir litt engasjert.

Dual Death #2 - #2 er med vilje laget mer kaotisk, med tanke på det kaoset som oppstår under slike omstendigheter.

Takker så mye for kommentarene deres.
Mvh. Bent
Nils B.

Bra dette Bent, men det tok litt tid før mine ambivalente tanker omkring bildet 1 falt til ro. Spennende og bra gjennomført.
mvh Nils
Bent S.

Tusen takk for det, Nils! Og takk til dere alle, for kommentarer. Mvh. Bent
Tom A. T.

Versjon 2 er etter min mening for mye av det meste, versjon 1 derimot syntes jeg er både spennende og interessant med bra og harmonisk fargebruk.
mvh Tom T
Bent S.

Takk til deg også, Tom. Er enig i at ver. 1 er mer balansert i komp. og farge. Ha en fortsatt fin kveld. Mvh. Bent
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu