hjort i kveldstimen
traff på denne hjorten på vei tilbake etter en fisketur,heldigvis så var vinduet sveivet ned på forhånd pga varmen tidligere på dagen,så det var bare å ta frem kameraet,som jeg alltid har parat ved siden av meg,og knipse noen få bilder, får så bare å kjøre videre rett etterpå:-)
av og til så har man flaks:-)
synes det ble ok
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per T.

Et flott dyr du har fanget her. Fine sjateringer i pelsen som også kommer frem samt et bra kveldslys. Og så er det i naturlige omgivelser. Likte dette. Mvh Per
Ole-Kristian T.

Flott hjort i vakre omgivelser med de fine steinene og de gule blomstene. Du kunne også valgt et tettere utsnitt med vekt på høyre del av bildet for å få hjorten i større utgave. Men det er fint som det er også, i og med at hjorten snur seg, er det jo et poeng å ha med litt luft mot venstre :)
Robert O.

Flott dyr i frodige omgivelser. Liker at den ser en annen vei, får liksom en fornemmelse om at den ikke vet at du er der. Motivet er fint plassert i bildet, men jeg ville nok ha beskjært litt av toppen og sidene.

Mvh, Robert
Jon K. L.

Godt fanget med at den vrir på hodet. Skjelden positur, men desto mer spennende.

Jon K.
Aina s.

Hei Anders.
Dette ble veldig fint. Kameraet bør alltid være lett tilgjengelig ja. Jeg innbiller meg at dersom jeg ikke har med kamera hvor enn jeg går, så skal jeg vedde på at det hopper sibirke tigre eller andre sjeldne blinkskudd opp fra veikanten. En slags forbannelse om at uten kamera står blinkskuddene i kø og ler av meg.
Er enig i litt beskjæring her, det ser skarpt nok ut til å tåle det. Liker steinene, og at det er med blomster, så ville kanskje beskjært i overkant der
den høyre blomstertuen starter, og tilsvarende til venstre?

Mvh Aina
Fredrik S.

Hei Anders!

Koselig bilde av bukken i blomsterenga.
Alltid greit å ha kameraet klart ja =)
Liker godt at hjorten ikkje ser mot deg..Fin stemning!

Kvar i Norge er bildet tatt?

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu