Møte
Bildet inngår i albumet Illustrasjoner - - - stemninger og situasjoner
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_322004} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Alan Thomas Duncan W.

Knut;

- Cool blendings
- Meget bra i s/h

Keep up the superb work
best regards;
Alan ......................................
Camilla K.

Utrolig stilig utrykk ! bra jobba !

mvh Camilla
Avsluttet .

Utrolig herlig! Syntes kanskje det ble litt lyst i venstre forgrunn, men det er jo mulig det skal symbolisere møtet med ''det ukjente''..? ;-)
Bent U.

Jeg også likte bildet, men etter min smak ble det kanskje litt rart at det lyse tok så stor del av billedflaten - om du skjønner hva jeg mener. Men dette er sikkert smak og behag. Uansett et godt og fint bilde, og et øyeblikk som må ha vært vanskelig å fange. Godt treff, godt jobbet.
Ann Kristin S.

Uttrykket og utseende til katten var topp. Stakkars liten, katten ser ganske forskremt ut. Jeg er heller ikke sikker på at lyset i hjørnet gjør noe godt for bildet - om det ikke skal symbolisere noe. Jeg ville skært bort eller clonet bort lyset. Men katta var et syn...
Mvh Ann Kristin
Knut L.

Mange takk for hyggelige kommentarer.

Den vettskremte kattungen skvatt ut av et portrom i en liten landsby i Valencia og syntes å være vettskremt av det skarpe sollyset.

Stakkars lille pussekatt !

Knut L
Kristoffer L.

Et absolutt ubetalelig uttrykk på pus her! Det er ikke ofte en fanger noe slikt.

Er forsåvidt enig med de andre i at det store hvite feltet er litt uheldig. Kanskje finnes det likevel såpass informasjon i filen at det kunne gå an å få mer tegning i feltet ved selektiv behandling?

Hvis ikke, kan det hende at en annen beskjæring er veien å gå. :-)

- Kristoffer

Knut L.

Hei Kristoffer -
- og takk for at du har vært innom med hyggelig kommentar.

Originalfilen har mer en nok info til å korrigere vekk det hvite feltet og for den saks skyld å lage en annen beskjærning.
''Det hvite hjørnet'' ble egentlig laget for å være egnet for tekstplassering til et annent formål.
Jeg lot det være slik, som presentert, med tanke for liksom å speile forskrekkelsen og redselen i pusens øyne (som Bent Ulleland er inne på), men det ble kanskje vel voldsom - eller en mindre vellykket ''gimmick''.

;-) Knut L
Tove H.

Ubetalelig uttrykk på pus! Synes bildet kler tomrommet nede til venstre - det kommuniserer bra med kattens blikk. Fin plassering av pus i flaten. Liker dette godt!
Hilsen Tove
Nina S.

Trodde jeg hadde kommentert dette.
Ubetalelig er ordet ja, et ''skrekkeksempel'', med alle klørne ute, morsom understreking av redsel i øynene, ser at det blir litt mye, men katta har blikket rettet mot det hvite så da funker det synes jeg.
Mvh Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu