Daydreamer
Ei venninne var modell for meg i dag, det ble litt spontant, så fikk såvidt utnyttet de siste solstrålene. Vanskelig med lyset der vi var, så ble litt harde skygger. Sleit også litt med at bildene ble så utrolig lyse da jeg skulle ha lange lukkertid (noen som vet hva jeg skal gjøre med det? Ble nesten helt hvite jo). Var vann i bakgrunnen, menmen...
La på filter i adobe og likte den skarpe effekten jeg fikk på bildet av dette. Har også redigert noen ujevnheter i huden.
Helt ok, veldig lyst/utbrent, men likte bildet likevel pga kontrastene.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • 18-55
  • Brennvidde55mm
  • Blender-
  • Lukker1s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_321465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ole-Kristian T.

Syns du fikk fram en fin stemning her, med hvordan modellen sitter, de sterke kontrastene og sepiatonen :). Ang. det du sleit med; det er jo naturlig at bildene blir ''hvite'' og overeksponert når du bruker lang lukkertid i dagslys..spørsmålet er litt hvorfor du ville bruke lang lukkertid? Hvis det var til dette bildet, var det vel ingen god grunn for det kanskje?
Dan S.

Har man bra med lys kan man fint kjøre opp blendertallet og ha raskere lukkertid,hvis du kjører manuell da.Kunne vært fint å vite teknisk data på dette bildet,så kan vi hjelpe deg bedre:).Er selv en person som liker store kontraster og utbrente felter i billedflaten,så jeg liker bildet ditt.Men kunne ønske det var litt mer tegning i det hvite på modellen,for bakgrunnen er god og teksturen i bunn er god.
mvh Dan Sandmoen
Linn Iren F.

Tusen takk for kommentarer :)

Ole-Kristian Thoresen: Det var egentlig en innsjø rett bak henne, og jeg hadde lyst til å få til litt slørete vann, men det slo totalt feil da bildene ble ''hvite''. Derfor vises ikke vannet, og jeg valgte å redigere det slik at det ble skarpe kontraster og sepiatone på det. :)

Dan Sandmoen: Teknisk data ja, hehe :) Jeg er jo ganske nybegynner (fikk speilrefleks i juli i fjor), så jeg er ikke helt trygg på slikt enda. Har mye å lære.
Jeg haddet det på Manuell, og prøvde med BULB (dette har funket kjempefint før uten at bildene ble hvite). Men siden det ble hvitt, prøvde jeg flere innstillinger enn dette. Så jeg sliter der ja, det skal jeg ærlig innrømme.
Ja, mønsteret i den lette strikkagenseren kom veldig bort når det ble så lyst,
men jeg sleit med å få det til å vises da jeg redigerte det med filter og slikt, da var det noe annet som ''slo feil''. Har mye å lære ja =)

Tusen takk for at dere tok dere tid til å se på og kommentere dette bildet :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu