Valldals-orre
Orre i miljø. Orren er ikke alltid villig å posere som fotografen ønsker, spesielt ikke i godt lys. Her er lite orrfugl men har 2-3 individer å jobbe med.....
Ok, men fortsatt mulighet for forbedring.
Bildet inngår i albumet Fugler - Fugler i nærområdet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger558
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317946} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Håvard S.

Hei Vegard!

Stilig, stilig!
Tøft komponert og bra utført.
Ekstrem god dybde. Et annerledes fuglebilde som fortjener oppmerksomhet.
Hvor er vi i Norge her?

Mvh. HåvardS
Vegard L.

Takk Håvard.
Verdens navle :-) . Midt i mellom Trollstigen og Geiranger.
Vegard
Avsluttet .

God kveld

Flott naturbilde, med Orren flott plasert i bildeflaten.Utrulig dybde i bilde .
Flott komponert og eksponert.Ett anderledes fuglebilde du skall vere stolt over.

MVH
TGM
Arild P.

Flott bilde av orrfugl i miljø.

Selve fuglen var ok, men litt vell mørk. Miljøet i bakgrunnen er helt kanon. Er bilde manipulert på noen måte? Det må da ha hvert ett nokså sterkt motlys her, med mørk forgrunn som resultat.

Jeg synes det er litt mye himmel. Jeg tror kansje det ville blitt bedre om du hadde kuttet halvparten av denne. ville kansje også vurdert ett kutt i høyre side. Jeg synes at fuglen blir litt anonym pga den flotte bakgrunnen. Selv om dette er ''orrfugl i miljø bilde'', trenger ikke fuglen å drukne i miljø..

Arild
Vegard L.

Takk til dere.
Arild : Ingen manipuleringer e.l. Da hadde det stått. Bare lysnet forgrunnen i PS, bl.a. med s/h.
18mm og fjernkontroll. Ikke så lett å få orren der den burde stått.
Nærbilder er det imidlertid flusst av.
Klarer ikke hente mer detaljer på fuglen.
:-)
Vegard
Avsluttet .

Hei! En storslått natur du har tatt bilde av her, fint komponert. Syntes fuglen er fint plassert. Mvh Liselotte
Reidar N.

Spesielle disse orreleikbilda dine tatt med kort brennvidde. Det ville jo vere synd å ikkje vise orrhanens leveområde når utsikten er som dette. Som du seier: Nærbilder er det nok av, sjølv om det har blitt vist ein del gode slike også i det siste. Godt jobba Vegard!

God helg!

Reidar
Adrian Dyrhaug G.

Hei Vegard!

Nydelig bilde av mine hjemlige trakter. Fint landskap spesielt når en kan se ned på det. Fint situasjonsbilde av orrhanen dette. Til en forandring et orrhanebilde med vidvinkel. Har enda ikke sett snurten av en orrhane her i fjordlandskapet enda.
Synes du skal være storfornøyd med dette!

mvh Adrian Grande

Arvid B.

WoW - dette var mektige omgivelser for orreleik! Tror jaggu jeg hadde brusa litt med fjøra jeg også dersom jeg hadde hatt et slikt utsyn! :-)
Utfordrende å få både orrhane og landskap skarpt tegnet her, men du har nok de fototekniske ferdighetene som kreves til å lykkes - det har du bevist i tidligere motiver! Men for all del; Dette var et vakkert og storslagent motiv - har aldri sett orrfugl opptre i leik i slike omgivelser. Veldig bra, Vegard!

mvh

Arvid B
Ketil K.

Meget vellykket og spesielt orrfuglbilde. Godt gjennomtenkt og flott tatt!
Jan-Eilert P.

Ja , dette er litt i samme sjangre som bildet ditt på Villmarkslivs kalender.

Dette er helt strålende og bra løst. Dyr og fugler i landskap blir mye mer spennende. Jeg tørr nesten ikke nevne komposisjonsmessige detaljer (Som ved et vanlig landskapsbilde, der orren kun er en av detaljene) og mørk forgrunn.

Bildet er svært bra og bra løst ut fra lysforholdene. Allikevel mistenker jeg meg at du ikke er 100% fornøyd. (Man skal alltid ha litt å¨strekke seg etter.
Kjell Ivar Ø.

Artigt og flott Vegard berre og prøve videre. Lykke til.
Vh Kjell Ivar
Knut Børge S.

For et område du har funnet deg leik, her er det muligheter! Forøvrig et flott bilde med orrhanen i forgrunn og et fantastisk landskap omkring.

mvh KBS
John H.

Hei
Herlig med ett bilde av Orren der den er ''plassert'' i sitt naturrike. Mange av bildene på dotten mangler miljøaspektet. Det har du til de grader fått med her. Velkomponert og så helhetlig bra att du får en anbefaling fra meg.
John
Vegard L.

Takk til alle.
Dette bildet er tatt om kvelden. Målet var å få tatt bilde om morgenen rundt 05.30. Da ville det vært sol på stølen. Orrene slutter å spille ca. 04.30. Litt irriterende. Som Jan-Eilert er inne på er jeg derfor ikke helt fornøyd. For øvrig vil jeg ha en slosskamp i forgrunnen, ikke bare en fugl. De har nå sluttet å sloss. Jeg vil prøve på igjen neste år..... :-)
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu