A Place of Mysticism
HDR med tre bilder. Kråkene er satt inn etterpå, og fargene er også redigert i Photoshop. Dette er gjort utifra en tutorial i isssue 102 av Digital Photo. Stock-bildene fulgte også med her.
Jeg liker fargene, HDR-effekten, og hvordan blikket ledes innover fra kråken i forgrunnen, til det gamle huset.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • 18-55mm
  • Brennvidde18mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR med tre bilder, ved hjelp av Photomatix Pro.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317181} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Magnhild B.

Dette ble et ganske spennende bilde. Liker effekten og måkene også. Blir som dradd ut av et litt skummelt eventyr. Litt skygge under kråka i forgrunnen hadde gjort seg.
mvh
Magnhild
Heidi W.

Et flott motiv og med en god redigering og farger som passer godt til motivet. Synes imidlertidig at det ikke egner seg i høydeformat og ville sett det i et mye større utsnitt. :)
Hege I.


Liker først og fremst stemningen i bildet -får meg til å tenke på en film av Tim Burton....

Fargene synes jeg er nydelige og passer godt til motivet. Likte dette!
Fredrik F.

Takk til alle tre for flotte kommentarer :)
Borgar Engeland H.

Flott bilde, men det minner mistenkelig om et eksempelbilde fra issue nr 102 av Digital Photo. Der har de satt sammen 4 bilder for å demonstrere hvordan man kan arbeide med layers i photoshop: en vindbølle, en flokk kråker, og to kråker som sitter på bakken. Kråka i forgrunnen på ditt bilde er etter hva jeg kan se identisk med kråkebildet som ligger på cden som fulgte bladet. Hvorvidt kråkene i luften også er fra samme bilde som i DP, kan jeg ikke si, men likheten er slående!

Tar jeg feil, så får du ha meg evig unnskyldt.
Eli R.

Jeg kjenner også igjen prinsippet fra bladet og har også hatt glede av video tutorialen. Det er morsomt når man får det til!
- Eli
Fredrik F.

Det stemmer Borgar, bildet er laget utifra den videotutorialen.
Borgar Engeland H.

Det er sånn som brukker å være lurt å opplyse om så ikke folk får inntrykk av at du plagierer, når det du egentlig ønsker kanskje er å få tilbakemelding på om du behersker en teknikk eller ikke.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu