Fossen og mannen
Arne Næss senior var en av frontfigurene for Mardøla-aksjonen i 1970. Målet var å bevare den fantastiske Mardalsfossen. I går(!) var Næss tilbake og fikk se fossen etter utbyggingen, for første gang på 32 år. Det ble et sterkt møte både for ham og for publikum som fulgte kulturcruiset under den pågående Bjørnsonfestivalen. Bildet er ikke teknisk perfekt, noe det sjelden er når jeg bruker coolpix, men som et symbol... vel, døm selv.
Utstyr
  • Nikon Coolpix 990
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_31392} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Et flott bilde med alle kvaliteter. Kunne kanskje vært beskåret litt mer på høyre side.
Olav
Martin E.

Jeg savner en mer tydelig foss, jeg har litt problemer med å se at den er der (om den i det hele tatt er det?)

Merkelig uttrykk på arne.
Kjell Ove H.

Jo Martin, fossen er der, men litt disig var det. Er du ombord på en båt du ikke styrer selv, er det dessuten ikke alltid gitt å komme nærmere. Uttrykket? Tja, vemod vil vel best beskrive det. Mannen er tross alt 90 år.
Nils B.

Ett vakkert bilde av en vakker mann i gode omgivelser. Resonerende og du har greid å få fram hans særtrekk på en fin måte. Ja det er slik vi ser han, tenkende.
mvh Nils
Thorfinn B.

Om du ikke får teknisk gode bilder med din CP skyldes det a) måten du bruker det på (innstillinger o.l.) eller b) selve behandlingen i etterkant. Blir litt banalt å skylde på selve kameraet..... såfremt det ikke er feil på det, men da må du sende det til Interfoto på service.

For øvirg portrett av en mann i det miljøet han likte å være i...fjell og natur.
Eskil O.

Flott portrett av en mann og filosof som jeg verdsetter meget høyt.

Eskil.
Avsluttet .

Arne har samme skarpe blikket som sist jeg taff ham, alltid fokusert. Synes bildet er litt uskarpt, kunne og kuttet litt på høyre side.
Kjell Ove H.

Stemmer at det er litt uskarpt Frank. Jeg har skapere bilder, men motivmessig er dette utvilsomt det jeg selv falt for og som jeg føler best beskriver hans karakter.

Stemmer det Thorfinn at det er for enkelt å skylde på kameraet, men som jeg skriver får ikke JEG teknisk perfekte bilder med dette kameraet og har heller aldri fått det.

Jeg savner dypt en speilrefleks, og har nå bestilt en Fuji Finepix S2 Pro i håp om å få tilbake den gode følelsen jeg en gang hadde.

CP'en ble pådytta meg av avisa, uten at jeg hadde spesielt lyst på den. De fleste av bildene blir også tatt ute på oppdrag, noe som gjør at jeg må spare på kortplassen og ikke alltid kan bruke optimal oppløsning. Så også i dette tilfellet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu