Vintertre.
Bildet er tatt ved Bosque del Apache i NM.
Bildet inngår i albumet Bosque del Apache - Bosque del Apache. Fra fuglereservatet Bosque del Apache i NM, USA. Området er tilrettelagt for å passe best mulig for trekkfugler i det sydlige USA, med vekselvis vann for vadefulger og jorder for beite.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-09 14:06:09
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-04-09 17:12:39
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 24-105 f/4L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFoto stich av 3 bilder.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_312651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John B.

Hei
Du hadde ikke så mange bilder på sida di du, men dette var da en flott start.
Det eneste som ikke føles helt godt for min del er det midtstillte treet. Jeg ville nok hatt det litt mer mot høyre for å gi litt mer behagelig harmoni i bildet.
Når det er sagt, så er det vel i dagens moderene samfunn ingen ting som ikke er tillatt, så det blir i bunn og grunn personlig smak som avgjør...
John B.
Anne-Lise S.

Velkommen til ''dotten'' med dette landskapsmotivet!

Skulle mer enn gjerne sett dette i en større versjon, så om du har mulighet til det vil det bli enklere å kommentere?! Send meg bare ei melding her inne når du har lagt inn en, så kommer jeg tilbake til deg! :-)

Anne-Lise
Anne-Lise S.

Se her ja! Nå ble det mye enklere å studere lagene innover, detaljer og strukturer. Lagdelinga er svært god. Her varierer det våte element med de høstlige stråene, og videre innover til treet og fjellene bak. Supert. Når det kommer til komp så synes jeg treet er for midstilt. Etter min mening bør det være plassert enten mer til venstre eller mer til høyre slik at det havner i tredelingssnittet til bildet. Ja, du vil da miste enten fjellene bakenfor på venstre eller høyre side, men samtidig blir komposisjonen bedre. Om du velger en slik justering, vil det også være mulig å beskjære i nedre del opp til stråene for et roligere inntrykk, men her er det du som er ''sjefen''! :-) Synes ellers skarpheten er god, og fargene er metta og delikate!

Anne-Lise
Ronny N.

Takk for tilbakemeldingene! Har lagt til et annet bilde som versjon #3 som vel passer bedre med deres forslag. Dette er den versjonen jeg personlig liker nest best, av en eller annen grunn så liker jeg panoramaet med det midtstilte treet best, men enkelte dager er også #3 min favoritt. Og dette er selvsagt en av grunnene til at jeg ønsker tilbakemedinger på bildet. :-)
Ole-Kristian T.

Synes dette var flott, liker den fine fargekombinasjonen av blått og gult. Liker #1 med treet midtstilt :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu