Piazza San Marco
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_311798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.
Dette var spennende og litt rart.
Flott modell og mye liv rundt. Kontrastforskjellene mellom hovedmotiv og bakgrunn er merkelig, det samme med dybdeskarpheten.

StigB
Bente K.
Det var spennende å høre hvordan du opplever dette bildet Stig Børre. Du sier at du opplever det som litt merkelig. Det synes jeg var interessant. Da lurer jeg på om du synes denne merkligheten oppleves som kunstig PS effekt (noe det delvis er), eller om det oppfattes som noe annet som betrakter.

Modellen er forøvrig en tilfeldig forbipasserende som skilte seg ut i den grå menneskemengen blant duene på Marcusplassen.

Hilsen Bente
Per Olav V. T.
Liker kontrasten av fargeinndelingen og dybdeskarphet i bildet. Pen jente med forseggjort bekledning og et fornøyd ansiktsuttrykk (hun vet at du tar bildet virker det som). Det jeg ikke liker er de merkelige stripene som ''stråler'' på bakgrunnen. Litt synd med bakhodet av damen på venstre siden. Kunne tenkt meg noe mer spennende der... som bakgrunn, ikke i bakhodet på damen nei :) Men bakgrunn er ikke så enkelt når timing er avgjørende på gatefotografering. Overgangen mellom brosteinenes tydelige konturer og over til det sterkt utblurete midt på i forgrunnen er heller ikke helt bra. Der ville jeg valgt enten/eller siden jeg antar at det er PS arbeide(?). Ellers så synes jeg du er inne på et meget interessant bilde med en pen jente som nevnt. Meget bra potensiale for å skape et dekorativt spennende bilde etter min mening. Morsomt å studere bakgrunnen... en del turistaktiviteter som skjer der.
Per Olav
Bente K.
Takk for en god og detaljert vurdering Per Olav. Dine kommentarer skal jeg følge opp i en ny versjon. Jeg har tonet ned bakgrunnen, men ønsker samtidig at den skal være til stede som miljøet rundt.
Bente

Steinulf L.
En fin rapport fra mylderet på Piazza San Marco. Fargelegging som du gjør her blir for meg litt kunstig, selvom effekten her er fin, du fårt skillt ut hovedmotivert. Tror nok at bildet hadde fungert både i farger og sv/hv.
Inger-Lise S.
Hei! Du har ønsket å tone ned bakgrunnen noe,men samtidig slik at den ble en del av miljøet. Her syns jeg du har lykkes. Hva som er ''riktig'' i denne sjangeren, om det er noen fasit da, det vet jeg ikke. Men jeg vet at jeg liker bildet,-spesiel pga at kvinnen er kledd i helrødt. Også plasseringen av henne i bildeflaten.
En fin skildring av miljøet, syns jeg. Jeg syns det er positivt at du ikke har gitt mer kontrast og skarphet. For meg ble dette akkurat nok og ga en effekt som passer fint til miljøet og det du ønsker å formidle.

Inger-Lise
Anne-Lise S.
Dette ble spennende. Spesielt pga. at jenta er i rødt, og med dette litt intense, men tankefulle blikket. Liker måten du skaper dybde på. Personen til venstre for jenta .... Du skulle bedt henne gå enda mer til venstre så du hadde unngått henne... :-) he, he... Superfin skarphet. De lyse områdene på toppen på hver sin side av lua kunne gjerne vært mørke. Ellers svært severdig!

Anne-Lise
Yngve Sem P.
Frekt utsnitt, jeg får ikke helt bestemt meg for om jeg liker det eller ikke. Bra du ikke falt for fristelsen å kalle dette ''lady in red'' eller noe lignende. Da hadde det mistet sin originalitet, og det italienske miljøet ville blitt sekundært. Liker blikket og jentas lure, selvsikre, smil. Jeg ser en historie, og det er et kjempepluss.
Virker som du har et motion blur-lag bak, og uansett gir det en effekt jeg kan like, selv om du har slurvet litt i overgangene her.
Bente K.
Takk for gode tilbakemeldinger. Jeg setter veldig pris på at dere beskriver det dere synes er positivt og kommer med forslag til forbedringer.
Yngve, jeg tenkte på tittelen Lady in red først, men droppet det.
Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu