Fire bukker og en paring
Ikke hver dag man ser fire relativt store bukker og en geit sammen. Paringsforsøk er heller ikke hverdagskost. Tror nok ikke minstemann hadde fått lov til dette i brunsten.
Ikke tekniskt godt, men en litt morsom situasjonsbeskrivelse.
Utstyr
  • D300
  • Nikon 300mm/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kjetil T.

Heisann Marius.

Ja det må ha vært litt av et syn. Synd vi ikke ser utrykket til de andre gutta :p
Fine farger.

mvh
Kjetil
Dag Tore ..

Hei ..Naturfotograf Marius Schjelderum. Rådyrparringen er et mesterverk og en stor bragde. Det er ikke mange som har fådt slike prakt bilder av rådye i vill natur. Jeg har jobbet med rådyr i fem år. En gang i høst lykkes det meg å få gode bilder av en prakt bukk som parret seg i grensetraktene mot Sverige. Lykke til videre med naturfotograferingen . Hilsen Dag Tore Silseth/NN/Biofoto.
Kolbjørn P.

Jøss, dette var bra fanga, må ha vært en fantastisk opplevelse, etter utallige turer etter rådyra har jeg aldri kommet over noe som dette, veldig bra
mvh Kolbjørn
Jostein G.

Spesielt bilde dette. Bra fanget. Er jo feil årstid for parring her, men ser ut som om bukken prøver seg likevel...og det var spesielt å se ! God skarphet og artig med så mange rådyr i samme bilde. De andre bukkene ser noe forundret ut he he :-)



Mvh Jostein
Torbjørn P.

Godt jobba å knipse en slik situasjon. Moro å se. Liker de duse fargene som preger hele bildeflata.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu