Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger181
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309045} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Turid L.

Et flott panoramabilde som
får en til å lengte etter sol
og varme. Fin speiling og fine
rolige farger.

mvh Turid
Bodil Kristine F.


Rolig og behagelig med det skrå lyset over trærne og speilingen i vannet. Det hvite tårnet gjør seg godt.
Tror jeg ville kuttet litt av venstre side - bilen og menneskene...

Mvh Bo
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Bildet er tatt sist vår ved Hvalstrand bad i Asker. Jeg synes det er fint med det lyse feltet helt til venstre så jeg lar det være der.
Ann F.

Det lyse feltet som sådan er fint, men bilen og menneskene drar blikket vekk fra restauranten og stupetårnet. Så personlig ville jeg vurdert beskjæring eller vekkloning.
Fin kontrast mellom det hvite tårnet og skogen bak.
Formatet passer motivet. Ville vurdert å klone inn skog helt i toppen, der det er lyse felter, for å lukke bildet enda mer. Midt på og til høyre.

mvh Ann

Johan S.

Jeg liker det lyse feltet til venstre, men er enig med Ann i at bilene og menneskene tar vel mye oppmerksomhet. Liker det lyse mot det mørke og fargetonene, synes det balanserer bidet og gir det et fint særpreg.

Hva med å skjære litt i toppen slik at ikke noe av himlen syns gjennom trærne og så får du horisonten litt mer opp og bort fra midten av bildet? Er det 1280 piksler som er maksbredde på bilder? Jeg synes dette bildet hadde gjort seg enda bedre om det var litt større.

mvh
Johan
Ole-Kristian T.

Nydelig lys som sveiper tretoppene, og speilingen er flott. Fargene, i grønt og bruntoner, er avdempede og vakre. Stilig med stupetårnet til høyre. Et bilde som for meg ble bedre andre gang jeg så på det :)
ingeborg w.

Takk for flere kommentarer. Det er mulig litt cloning ville gjort seg ja, ihvertfall bilen og kanskje litt skog. Menneskene synes jeg ikke gjør noe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu