Playing alone
Ikke noen manipulasjon denne gang. Men bildet er arrangert.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger526
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308149} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Thorbjørn R.

Bra formidlet situasjon. Det tekniske er også bra. Jeg stusser litt på plasseringen av brikkene - den virker noe ulogisk. Jeg er også litt usikker på papirremsene i bakgrunnen.

Mvh Thorbjørn
Lars-Anders M.

Herlig bild. Liker stemmningen. Men hvor er motspilleren?
Avsluttet .

Et bilde å tenke litt på.
Ja hvor er motspilleren,men utifra tittelen så skal det vel ikkevære noen motspiller her.......
Jeg syns bildet er flott teknisk,kanskje ikke så lett å forstå,men det er bare bra det.
Godt av får noe å bryne oss på innimellom.
Kan være mange grunner til at han spiller alene.:-)
Hilsen Tone!
Geir F.

Takk for kommentarer alle.tre.
Lars-Anders og Tone: Bildet er ikke så filosofisk. Jeg har en sønn på 10 år som er lidenskapelig opptatt av sjakk. Når han ikke har noe å spille med spiller han mot seg selv og pønsker ut nye trekk. Thorbjørn: Brikkene ser ulogisk ut kanskje. Men han pleier å sette brikkene som er ute av spillet på brettkanten. Men jeg ser poenget. Bøndene er merkelig plassert. Jeg må ta en prat med ham.....
-fløde-
Anne-Lise S.

Liker dette, Geir! Gutten i eget selskap er sin egen herre over enhver brikke, uansett plassering, og kan eksperimentere og leke med brikkene slik han selv vil. Om enn han vet hvordan hver brikke skal flyttes, leker han seg her, helt i sin egen verden. Synes gutten ser unaturlig stor ut ift. stolene, eller kanskje er dette stoler laget spesielt for barn. Det kan kanskje også ha noe med kameravinkelen å gjøre? Synes du lykkes godt i å skape kontrast mellom det lyse og det mørke, akkurat som brikkene i spillet. Møblene, guttens klær, papiret og de lyse og mer skyggefulle områdene bidrar til dette. Gjennomtenkt og bidragsyter til helhetlig inntrykk. Hjørnet på papiret oppe til venstre forstyrrer roen litt i.o.m. den er hardere og lysere. Ville kanskje duset denne noe ned. God plassering av elementene. Kanskje burde sokkene vært hvite?

Anne-Lise
Geir F.

Hei Annne_lise.
Takk for god ug utfyllende kommentar. Bildet er ikke manipulsert så forholdet mellom møbler og gutt er nok riktig. Men møblene er kjøpt i utlandet og kanskje ikke helt dimensjonnert til oss skandinaver. Hjertelig takk skal du ha.
-fløde-
Avsluttet .

Hei du Geir.

Et fint fortellende bilde er min mening.

Påsken er her. Alt er snudd på hodet. Andre forhold. Ikke noe som vanlig.

Noen barn må pendle. Noen på besøk osv................

''Nå er det din påske, ifjor var det jo min!''

Hilsen fra Eivind.

Per Einar G.

God kveld Geir!

Hærlig bilde!

Det komplette kaos, her er det meste uryddig. Sjakkbrikkene noe tilfeldig plassert, den ellers så pent utstrakte papir bakgrunnen stykkevis og delt. De nedsunkne stolbeina der sønnen din sitter, sjakk brettet på skjeive. Og som Eivind sier det så greit....alt er snudd på hodet!

Veldig bra!

Per E.
Avsluttet .

Selvfølgelig er stolene små, for gutten blir stor. For sin far er avkommet meget stort.

Kjenner jeg deg rett så:
http://www.uelsmann.net/
Jerry Uelsmann

Mvh. Eivind.

Geir F.

Eivind:
Websiden du henviser til hadde jeg allerede på bookmarklisten min... hvordan i all verden?....
Takk.
Bente K.

Et stillferdig bilde med konsentrasjon i fokus. Dette fremstår som et rendyrket og planlagt bilde for meg. Det eneste som bryter ryddigheten her er oppstillingen av brikkene. Er det planlagt eller skyldes det dårlige sjakk-kunnskaper? Uansett er dette bildet abslolutt vellykket.
Hilsen Bente
Stig Børre E.

Hei Geir.
Kreativt og annerledes. Syns bekgrunnen er spennende og gir liv til bildet.
''Brettene'' under stolbenene irriterer litt, bortsett fra det er dette meget bra etter min mening.

StigB
Tone A.

Hei Geir
Gratulera så mykje for 1.plassen i Månedens konkurranse!
På det bildet har du denne guten med, som sit så tankefull klar til å flytta neste sjakkbrikke.
Her har du som vanleg komponert bildet godt, dvs mørke stolar, mørke bukser kor den lyse bakgrunnen med den lyse skjortar er kontrastar.
Stolane er plasserte symmetrisk med det vesle bordet og sjakkbrettet lett vridd. At det er arrangert ser ein godt pga komposisjonen som er heilt gjennomført.
Dei mørke møblene med linjene er kontrastar til dei mjuke linjene som pregar bakgrunn og golvet. Den lausthenhengande skjorta forsterkar dette, sjølv om han ikkje har kome langt i spelet.
Flott lys som gir varme til alt det lyse. Elles er uttrykket på gutten som sit og grublar flott fanga.
Eit velkomponert barnebilde kor det er sjakkspelinga og uttrykket på gutten som dominerar bildet saman med møbler og den spesielle bakgrunnen. Sokkane burde ha vore svarte, men det er berre pirk.
God påske!
Helsing Tone

Helge R.

Gratulerer med Månedens, jeg er glad på dine vegne.
Det er noe uforklarelig som gjør at jeg ikke faller for dette bildet. Brikkene er nevnt, kanskje medvirkende, jeg tror heller det er noe med situasjonen, du mangler et kontrapungt, en colaflaske ved det tomme stolbeinet. Selvsagt satte jeg det på spissen men jeg antar du forstår hvor jeg vil henn. Jeg synes også at du har vært for snau itoppen, jeg føler at bilde har gått av mer luft der. Lyset og fargene er lekre.
Han er god, bra modell
ønsker en fortsatt ettertenksom påske
:)Gorm
Geir F.

Takk for kommentarer alle sammen.
Gorm: Jeg skjønner dette kontrapunktet. Vi har en katt som heter Sara. Hun er hvit og svart-prikkete. Og fulgte oppmerksomt med da vi arrangerte denne scenen. Sittende på den ledige stolen. Da vi begynte å fotografere stakk hun bare av. Utrolig dårlig gjort.
-fløde-
Helge R.

det hadde vært midt i blinken, prøv en gang til
ønsker fortsatt god påske
:)Gorm
Tove H.

Dårlig gjort av katten å stikke av - den hadde gjort seg på den ledige stolen. Lekkert bilde, men håper på nytt bilde med prikkete katt. Slutter meg til alle positive ord over, men savner noe som skaper ''liv''..
Hilsen Tove
Linde G.

Hei Geir

Du verden for noen bilder du legger ut, og gratulerer med den flotte skolegutten du vant premie på. Ikke rart, for det var et dritlekkert bilde. Likedan er dette bildet a sjakk gutenn helt fantastsk. Du evner å lage en stemning i bildene dine som er så pokkers levende på noe vis. Det er akkurat som jeg er der lissom. Papiret bak gjør også bilde veldig spesielt og forsterker at du har arrangert. Men det er stilig og alldri rart eller påtrengende. Hurra !

HIlsen
Linde Gilberg
Liv F. D.

God søndagmorgen Geir.
Dette var et ekte og fint bilde. Likte veldig godt fagerne her. Flott sammensatt med papiret bak og den lille pjokken som sitter så engasjert. Likte det!
Det hadde vært morsomt å se hvordan akkurat dette bildet hadde blitt etter at du har lagt dine Magiske Hender over det? - til sammenligning mener jeg.
mvh
Liv '')

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu