Soloppgang i Altea
Har prøvd meg fram med vivid innstilling på kameraet, og ja, det ble kanskje i meste laget. Liker likevel kontrasten mellom soloppgangen og det kunstige lyset i forkant. Er spent på hva dere synes.
Utstyr
  • Nikon D300
  • 18-200
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_304451} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Edmund M.
Sammensetningen av disharmoniske farger gir en slående effekt. Fin flate- og linjebruk.
Det er muligens litt å gå på når det gjelder komposisjon. men helhetsinntrykket er
veldig bra. Godt sett!

Mvh.
Edmund
Harald H.
Fargenes kontraster er fantastisk slående og attraktive. Dette er i min smak, sjøl om jeg antakelig ikke kommer til å lage noe tilsvarende sjøl. Jeg ville like å ha dette på veggen i stort format, for virkningen er malerisk. Jeg ville nok ha det beskåret det en smule på høyre side, men det er også bra som det her er presentert.
Reidar V.
Takk for kommentarene Edmund og Harald.
Synes også selv det ikke er en optimal komposisjon, det er litt trangt under, og mulig det bør beskjæres på høyre side. Litt av forklaringen er at horisonten var skjev, så noe gikk tapt da den ble rettet opp. Desverre ikke gjort i en håndvending å komme seg dit ned for et nytt forsøk ;-))

ReidarV
Avsluttet .
Hei!

Syns dette var meget vellykket - liker de sterke fargene og komposisjonen her.

Mvh Jon Martin
Liv F. D.
Hei Reidar.
Her leverer du et flott bilde i sterke, fine farger. Likte komposisjon og fargevalg. Godt jobba!
mvh
Liv '')
Caroline M. S.
Enig med de andre - liker de sterke fargene kjempegodt! Det ser skikkelig uekte/syntetisk ut på en bra måte. Hadde vært artig og visst hvordan fargene egentlig var. Antar at benkene og bygningsdelen til venstre var betonggrå, men synes den grønne fargen gjør seg godt. Synes bildet skiller seg kraftig ut på en positiv måte når jeg ser thumbnailene på Billedkritikken i dag. :-)

Er ikke helt fortrolig med komposisjonen din - lukket på venstre side (av bygningsdelen) og jeg tror det gjør at jeg får en følelse av at det er tomt eller mangler noe i høyre kant av bildet. Samtidig ville det antakelig virke veldig innestengt om det var en bygningsdel der også og jeg tror heller ikke det ville vært bra om du tok vekk bygningsdelen på venstre side av bildet. Hmm - beklager at jeg ikke har noen gode forslag eller klarer å forstå hva jeg føler mangler.
Reidar V.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger!
Caroline; Det er mulig det er en ubalanse i bildet, kanskje betongsøylen til venstre skulle vært delvis fjernet - at bare en tynn stripe av den ble med. Samtidig synes jeg den er viktig som en ramme sammen med veien i underkant. Fargene er naturlige, bare forsterket siden bildet er tatt med kameraet innstilt på vivid - altså livlige farger. Det er kunstlyset, lysrørarmaturer i gatebelysningen, som forårsaker den spesielle fargetonen på forgrunnen. Der og da føltes dette utsnittet riktig, bortsett fra det som jeg kommenterte tidligere, at det ble litt trangt i bunnen grunnet nødvendig cropping.

ReidarV
Jan M.
Sterke fine farger gjør dette til et flott bilde
Terje H.
Himmel og hav så bra!!
Knut R.
I mine øyne er det perfekt! Nikon D300 gir fantastiske farger på Vivid, men du har all ære av å ha sett motivet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu