På rekke å rad
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297621} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
anders s.

her vanker det mye parkeringsbøter ser jeg:-)
artig bilde
mvh anders
Avsluttet .

Herlig!

Roy
Avsluttet .

Herlig,dette er godt fanga,skiltet gjør den store forskjellen her,uten hadde det blitt kjedelig:-)
Toppers.
Hilsen Tone!
Odd Tore S.

Inspektørene til City Park, klare til å kaste seg over de som ikke finner p-automaten med en gang når de skal handle hos MacDonalds, slik at de kan stå med gebyret klart når den handlende kommer tilbake med lappen. Og skrevet er skrevet, og gebyrskrivernes lønn avhenger av antall gebyr skrevet.
Ikke rart at det blir så mange etterhvert!
Et hett tema i lokalpressen her, hvor City Parks metoder i forhold til grunneierens ønske og kontrakters uoppsigelighet også inngår.
Livet handler om penger! Så mange som mulig gir størst lykke.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Hehe, litt småartig og småannerledes. Jeg savner kanskje at ikke hele P-en er med, men det er ikke nødvendig i den grad. Man forstår jo ikke mindre av den grunn. Tja, menneskenes parkeringslover gjelder vel ikke for disse pippiene her, så de kan bare sitte og gotte seg over at de er fri. Stakkars mennesker som må betale....heh.

bh ingebjørg
Trygve K.

Ja; her har du virkelig gjort et skikkelig godt valg i rette øyeblikk, veldig god komposisjon du har gjort av denne fornøyelige situasjonen...

:> T
Jan O Ø.

Hei.
Personlig ville jeg nok hatt med mer av skiltet i bildet. Men slike ''enkle'' bilder med få elementer fungerer veldig godt for meg. Samtidig overlater du mye til betrakteren og det er jo bra.
Mvh Jan O.
Christer Hoel O.

Knallbra bilde. Har selv sett på en slik overfylt line (ved et visst vann i bydel Østensjø, Oslo) uten få noe godt motiv ut av det. Du har tilføyd et element som bildet interessant.

Mvh Christer
Per Olav V. T.

Godt observert :) Kunne tenkt meg skiltet litt mer til høyre i bildet for å gjøre det mindre ''rett på'' ved å prøve kutte ut 5-7 duer på høyre siden.
Per Olav
Alexander H.

kjempe!

Magnus er virkelig flink!

Hilsen Alex
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu