• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-14 16:53:05
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297079} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen A. I.
Dette her blir nok litt for slapt, dessverre. Ser klart potensiale i bildet mht lys og annet utsnitt. Dessuten er øyet til høyre litt rart bluret, samtidig med håret.
Litt mye kritikk denne gangen, men har sett bedre fra din side:)

mvh Espen
Bente K.
Takk Espen, det er kritikken som er vesentlig for å bli bedre.

Hva er det du synes er for slapt da? Jeg skulle ønske du hadde vært litt mer konkret på det.
I dette bildet har jeg brukt to lyskilder fra to sider, dagslys og ringblits. Øyet er ikke bluret av meg i etterkant, uskarpheten skyldes bevegelse. Men MÅ alt være skarpt da?

Bente
Anne Kari Berg K.
Hei,


jeg synes dette har mye bra ved seg. Men jeg tror kanskje jeg ville croppet litt i underkant - få bort det uskarpe i utringningen. Er heller ikke så begeistret for den rødlige fargetonen (?). Kanskje hadde du også tjent på å øke kontrasten. Men det er et sjarmerende portrett, jeg syns du har valgt en fin vinkel og liker at du ser hjørnet av et maleri oppe i venstre hjørne.


mvh Anne Kari
Bente K.
Takk Anne Kari.
I v2 er fargetonen endret, litt mer kontrast og litt lysning i curves. Da jeg åpnet bildet på jobb PCen i dag oppdaget jeg at bildet var i mørkeste laget.
Bente
Fred S.
Hei Bente, lenge siden sist. Liker fargetonen din, regner med at tanken din er å føre oss et lite hundreår tilbake, hatten, og også rammen på veggen tyder også på det. Så rekvisittene holder mål, men heller ikke jeg synes at blurringen er helt vellykket, og det er da det nevnte øyet jeg også stusser litt på. Uttrykket er vel heller ikke helt i mål, synes jenta ser litt mellomfornøyd ut. Direkte blikk i kamera var vel heller ikke det vanlige den gangen, tror kanskje et blikk løftet litt oppover hadde passet bedre.
Tror jeg ville ha gjort flere forsøk, for modellen er søt, med et ansikt som passer formål og tanke.

vh fred
Odd Tore S.
Det kunne vært mormors hatt, men ikke mormor som ung, i beste fall som halvgammel.
Søt modell, helst uten ring i øret i denne settingen, om den skal være troverdig. Dvs. ikke der i øret hvor den er nå.
Ansiktsuttrykket blir jeg ikke klok på, en slags blond Mona Lisa? Ser litt ovenfra og ned ut, men virker ikke som om hun er det. Uskarpheten er der, er ikke helt med på hvorfor, men den sjenerer heller ikke.
Liker v3 best, dvs. v1 omgjort til gråtoner. Den synes jeg ble dempet og fin og står til uskarpheten.
Odd Tore
Janniche D.
Hei Bente,

jeg liker dualiteten i dette bildet. Jeg liker at det ser ut som et gammelt bilde og at hun har ørering. En blanding av to tider. Jeg syns uskarpheten hjelper det i så måte. Jeg liker også blikket, det er avslappet (ikke tilgjordt) og likefrem. Takk for hyggelig kommentar. Jeg skal nok allikevel croppe noe tekst. Men du, ikke crop noe av dette bildet :)
Bente K.
Takk Fred; Odd Tore og Janniche.
At tilbakemeldingne er så forskjellige tar jeg positivt opp, at dere tre siste har så ulik tilnæring til samme bilde tar jeg til inntekt for at bildet kan ha noe ved seg. At Mona Lisa nevnes skal jeg fortelle modellen, det vil hun nok like. Ringen i øret, gamle dager og bildet på veggen er elementer jeg var bevisst på og som det var fint å få noen flere betrakninger rundt.
Portretter er ikke lett, men et sted må man starte - så takk for innspill og gode råd til dere alle.
Hilsen Bente
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu