Kingfisher=Kastanjeisfugl
Blir ikke helt det samme å forfølge en fugl som å sitte og vente til den kommer til foringsplass. Denne krabaten var ikke særlig samarbeidsvillig ifjor da jeg fulgte etter da den fløy fra en ledning og bort i et tre der den satte seg lavt. Det ble noen skudd mens den flyttet seg rundt. Bildet er forøvrig tatt for frihånd.Den utviskede bakgrunnen er en risåker.
Middels.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-09 07:43:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 28-300 med stabilator.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296198} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje S.

God morgen Roar. Vanskelige lysforhold på den lille karasmatiske fuglen. Litt midstilt komposisjon. Ville vurdert en kutt i underkant og bakkant for å unngå dette. Spennende og artig å se fugler fra andre verdensdeler. Men fortrekker sjøl de norske. Står på farten sammen med en kompis da vi skal sitte i ørnebua mi idag. Men det kommer vel helst Hønsehauk tenker jeg.

Ha en fin dag.


Terje
Audun S.

Den førsteversjonen var ganske overaarbeidet, ja. for mye og/eller feil oppskarping. Vesjon II var bedre, men jeg ville prøvd meg mer med originalfila for å få fram litt bedre tegning i fuglen.
anders s.

flott liten fugl du har tatt bilde av her
herlig komp og flott bakgrunn
ryddigt og fint miljø
likte nok best versjon1, selv om versjon2 er mer riktig.
ikke 100% på kvaliteten etter sikkert alt for mye cropping,men et fint bilde for det
mvh anders
Wenche J.

Hei Roar
Heldiggrisen som kom så nær. Min Kingfisher satte seg i toppen av treeet i hagen min og jeg prøvde så godt som mulig å få et ok bilde av den......men neste gang kanskje:):):) Jeg liker bildet ditt av denne lille vakre skapningen.
Mvh Wenche
Håvard S.

Hei Roar!

Likte v1 best her da den fremstår som mest naturlig for min del.
Fin og ryddig komposisjon.
Enig vedr. kutt i høyrekant, men det er smak og behag, og smaken er som baken blir det sagt... :)
En lys bakgrunn som gjør fuglen litt mørk, men pyttsann, en veldig fasinerende fugl å se på iallefall.

Ha en fin kveld!

Mvh. HåvardS
Roar K.

I skrivende stund har jeg allerede vært innom ok lagt igjen kommentar på de du la ut igår. Kom av en eller annen grunn ikke inn på div. sider på dotten i går kveld. Måtte gi opp. Men da du la ut hadde jeg nok lagt meg. Ligger 4,5 timer foran.

Når det gjelder denne så har jeg nok mange forskjellige utgaver, men valgte denne. Det midtstilte kom vel litt av at jeg ville ha greina som diagonal gjennom bildet.
Var en tur der dette bildet ble tatt igår. Men fikk dessverre se at de hadde tappet ut nesten alt vannet for å bygge en mur da vannet under monsunen tar veien. Mange arter var borte derfra. Men fikk da hegrer og sultanhøner.
Man har fått merke global oppvarming her borte i form av en mye hardere og våtere samt lengere monsuntid. Jeg komm hjem med litt over 800 bilder, men der virker som de tatt med canon 28-300 med stabilator for frihånd har blitt besr om ikke 100%.
Takker for kommentar.

audun sjøseth:
Få fram tegninger her hadde nok ikke vært så lett. Her er det snakk om tropelys og da blir det ofte som om du skulle fotografere i motlys med den lyse bakgrunnen som jeg har her. Men muligheten er nok der, men ikke med denne som er fra ifjor.. Treffer stadig vekk på slike her borte så sjansen byr seg nok igjen
Takker for kommentar.

Wenche Jostad:
Hvor i verden befinner du deg? Godt mulig at denne finnes hjemme, men jeg har aldri sett den der. Common kingfisher vet jeg er hjemme. Jeg har sett danskene har lagt ut en del av den på photosight.org, men den er litt mindre enn denne. Det finnes mange arter av kingfisher. Du har som sagt common kingfisher og som denne whitebreasted kingfisher, pied kingfisher=terneisfugl som er sort og hvitspraglet og en fantastisk dykker og så har vi Ruddy kingfisher som er gul og dobbelt så stor som den du ser her. Det finnes enda flere arter, men jeg har ikke sett dem.
Takker så mye for kommentar.

Håvard Storbæk:
Jeg er vant med å se disse både titt og ofte her borte. Problemet er å få dem i riktig posisjon. Denne fulgte jeg etter som en paparazzo. Men med gulgrønn risåker som bakgrunn i tropesol så blir skygger og kontraster store. Men det byr seg kanskje nye sjanser i år. Denne er fra ifjor. Jeg har forøvrig flere av denne både i høyde og breddeformat.
Takker for kommentar.

Roar




Avsluttet .

Hei
Liker linjene i bilde. Dersom det er mulig og få med øyet tydelig på en fugl synest jeg det hever bilde mye. Men og klare å få frem et svart øye på en svart fugl er ikke enkelt, risikerer og brenne ut hele bakgrunnen. Det lyset du har i India har jeg ikke kjenskap til.
Takk for komentar på mitt bilde
Roar K.

Ivar Sviland:
Takker så mye for kommentar.

Roar
Monika Frisvold V.

Hei
Det kan jo ikke være enkelt
med balanse for denne krabaten.. nebbet er jo snart større en fuglen..
artig å se noe annen en Nordiske fugler...
Med dagens klima går jeg utfra ar vi har den i Norge om 10-15 år :D
Kanskje vi har risåker også......
mvh monika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu