Kremtopp
Store Ringstind og Store Austabotntind (bak), sett fra Dyrhaugsryggen
Ikke spesielt originalt dette. Lignende bilder har vært vist på dotten før, men jeg synes landskapet er så lekkert at dere får tåle en avbildning til :)
Bildet inngår i albumet Topptur i Hurrungane april 2007 - Bilder fra toppturer til Store Ringstind og Nordre Durhaugstind 13-15 April 2007.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295607} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ivan H.
Hei,

Mektige topper og liker godt utsnittet, dybden til venstre og toppene som stiger opp til høyre.

Sitter å lurer på et lite kutt til høyre, men usikker.

Likte godt bildet ditt.

Hilsen
Ivan Holmedal
Ivar B.
Javisst tåler det en avbildning til. Jeg blir jo mo i knærne av turlyst av å se dette. Et flottere tindelandskap skal man lete lenge etter. Komposisjonen er velfungerende, orginalt er det kanskje ikke, men alt kan ikke være det heller. Kan nok fungere fint i en s/h-versjon også dette. Mvh Ivar.
Tor Olav O.
Godt fjellbilde. Fin linje deler opp flaten og dramatisk vegg både foran og bak. Bra. Kikka på det i gråskala og er enig med Ivar, vil kle S/H..mvh tor olav
Christer Hoel O.
Takk for hyggelige kommentarer. Godt å kunne fremkalle litt turlyst hos dere. Skal se om jeg får tid til å lage en s/h-vesjon i kveld.

Mvh Christer
Ole-Kristian T.
Mektige fjell, flotte blåtoner i bildet. Den diagonale fjellkammen skaper skillet mellom skygge- og solpartiet i bildet og bidrar til en fin komposisjon.
anders s.
kan ikke annet enn å bli imponert når jeg får servert et så flott bilde
av et så mektig og flott fjell.
likte dette godt
mvh anders
Christer Hoel O.
Takk for nye kommentarer.
Store Ringstind er et fotogent fjell og ikke så værst å kjøre ned fra heller, selv om snøforholdene kan være utfordrende.
En fototopptur i Hurrungane anbefales på det varmeste. Etter påske og utover i mai er det faktisk mulighet for godvær også.

Mvh Christer
Ketil K.
Pent og imponerende! Litt oppretting og litt mye blåtoning i skyggepartiene.
Odd Tore S.
Storslagent og lekkert.
Klart at lignende bilder har blitt vist på dotten før, det gjelder vel stort sett alt vi legger inn. Og enkelte nyvinninger her kan man finne i fotoblader fra 60-tallet, osv.
Vakre landskap har da berettigelse i kraft av at de er vakre, i alle fall tåler jeg godt å se mer av denne sorten. Særlig når været er slik som nå.
Bildet gjør seg bra i s/h også, men krever litt justeringer (bl a kontrast) da.
Odd Tore
Christer Hoel O.
Takker så mye for nye kommentarer.

KK: Det er mye blått i skyggepartiene, ja. Det skyldes nok kurvejusteringer og at det er muligens brukt en ''Velvia''-innstilling i kameraet, selv om jeg pleier å bruke nøytrale farge- og kontrastinnstillinger. Bildet er tatt i jpg.

OTS: Jeg har ennå ikke fått tid til en s/h-versjon, men ser at det nok kan fungere bra. Ellers blir det lite tid til fotografering for tiden. Været nå innbyr mest til å sitte å grave i arkivet og kanskje finne noen glemte godbiter.

Mvh Christer
Halvor H.
Av de 3 toppene jeg har vært på i jotunheimen har to fått med to. Store Ringstind er en fabelaktig flott sommerskiopplevelse. Det er det som slår meg når jeg ser bildet ditt. Luftige, kalde, litt ugjestmilde topper er inntrykket en får. Kjempeflott bilde som inspirerer til dra til jotunheimen igjen.
Erik J.
Blir aldri lei av slike landskaper! Og dette er riktig bra avbildet!
Christer Hoel O.
Takk for nye kommentarer.
Hyggelig at dere liker avbildningen.

HH: Ja, Ringstind er flott fjell for toppturer, men jeg ville ikke ventet for lenge ut på sommeren med å ta turen, for da er vel brevandring mest aktuelt.
Takk for tilbakemelding.

Mvh Christer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu