fotokurs dørodalen
Kommentarer mottas med takk. Hva er bra og hva kan gjøres bedre?
Utstyr
  • Nikon f-801
  • 18 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_29499} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Nikolai E.

Her har du et supert motiv som du kan gjøre mye utav. Helt riktig å få med forgrunn, det gir fin dybdevirking som er helt avgjørende for denne type bilder. Men jeg synes greinen oppe i venster hjørne er malplasset, og den blir for dominerende i bildet. Jeg ville dreid kameraet mot høyre og fått mer med av vegetasjonene i høyrekant, eventuelt flyttet meg til en bedre standplass. Hovedmotivet er fjella, som her er fint ''innrammet'' i skydekke. Du spesifiserer 200mm, mener du at du har brukt teleobjektiv her? Bildet virker typisk vidvinkelbilde pga himmelavspeilingen i vannet. Eksponeringen er bra, passe mørkt med dype farger.
Et godt forsøk! Lykke til med neste!
mvh Nikolai
Kent Johnny D.

Pent bilde, men er litt enig i det med greina øverst til venstre. Tar mye av oppmerksomheten.
Så er det den kommentaren jeg selv har fått mange ganger, vannet renner ut i høyre side....Altså bruk ''Image-Rotate Canvas'' i PS så får du ting i rett linje.
Har samme problemet selv, man har en pen setting men har ikke dradd med seg stativet... ''Image-Rotate'' er det jeg har funnet ut funker best.

Bildet hadde ellers vært klart for en plass på veggen min :-)

KJ
Erlend L.

Takker for kommentarer.


Til dette med grenen oppe til høyre. Denne går egentlig helt ut til høyre kant men den nye flotte svanneren vil ikke scanne det inn. Dvs den kutter bildet i overkant. Skjønner ikke hvorfor. Det virker som om den starter med standard mål men etter preview scanning ahe den endret dette. Skjønner ikke hvordan jeg skla få satt faste værdier på høyde og bredde. Men så har jeg bare hadt scannernen i en uke. (lærer vel etterhvert)

Jeg skal også ta bildet inn i PS for å ''skru igjen krana''

Feil av meg selvfølgelig. Dette er ikke 200mm men 18 mm. Har dettet opp det nå. (Skulle egentlig legge ut et annet bildet men ombestemte meg. Sorry.)

Takker igjen for tips & tricks om bildet
Mvh.
Erlend
Nils L.

Pent bilde meg gode farger. Innrammingen fungerer men fjellet får for liten plass. -blir litt kompakt. Tørrpinnene nede til høyre er ikke noe serlig.
Mvh Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu