Trafikklys
Gikk forbi dette en sen kveld/tidlig morgen på vei hjem fra byen i sommer. Hadde jo med meg mobilen, så da måtte jeg nesten ta et bilde :)
Utstyr
  • Sony Ericsson K800i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294127} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Nina C. K.

Heldige deg som fikk anledning til å ta et slikt blinkskudd i natten! Du fikk en ekstra bonus i forhold til belysningen - det rødlige skjæret i gaten forsterker det grønne lyset som ligger nede. Det er også stilig med refleksen i de to trafikkskiltene i bakgrunnen som ''snakker'' med signallyset. Prøvde du deg på noen ''markkryper-versjoner''? Skulle vært moro å ha sett hvordan det hele hadde sett ut med standpunkt helt nede på bakkenivå. Jeg tror jeg hadde gått amok hvis jeg hadde funnet et slikt motiv og hadde hatt kamera for hånden :-)

Jeg elsker slike spontane scenarioer. I forrige uke så jeg et stort flak med asfalt som var skåret ut av fortauet på et sted hvor noen hadde asfaltert igjen et kumlokk. Det var nesten som om flaket skulle ha vært hengslet, og så bare blitt brettet til side - med avtrykket av kumlokket på innsiden!!! I det øyeblikket jeg passerte, tenkte jeg at det burde jeg tatt et bilde av, men var for sløv til å sette ideen om til virkelighet (selv om jeg hadde kamera liggende i vesken min). Det skulle jeg bittert få angre, for da jeg kom tilbake et kvarter senere, var asfalten kjørt vekk. Det var en bitter pille å svelge.
Hilsen Nina
Anders S.

Takk for tilbakemeldingen.

Husker ikke om jeg tok flere bilder. De ble i så fall slettet på stedet. Jeg var egentlig mest opptatt av å ''fange'' øyeblikket (dvs. få et bilde som var nogenlunde skarpt), så jeg tenkte ikke så mye over komposisjonen.

Det er ikke så langt unna der jeg bor, så jeg vurderte å dra hjem og hente kamera for å ta noen flere bilder, men det regnet, og jeg var ganske sliten, så det ble ikke noe av.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu