Blåtimen i skarveland
Et velfotografert motiv fra Tromsø.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-29 22:31:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/14
  • Lukker2s
  • Nei
  • AnnetISO 100
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
anders s.

dette ble rett og slett meget bra,og for et flott motiv. her har jeg ingenting å pirke på. mvh anders
Are-Martin S.

Du har helt rett, dette motivet er velbrukt, og det finnes mange utgaver av det her på dotten.
Heg synes jeg du har fanget lyste fint. Det polare vinterlyset er ikke til å ta feil av, blåtonene taler for seg. Veldig bra.

Steinene i forgrunnen er med å gi bildet et dypere perspektiv, den lange lukkertiden gir et malerisk preg, hvertfall av havet.
Avsluttet .

Hei Espen,

Lekkert bilde med topp komp g tekn bra. Fint med skarvene som sitter og slapper av på vraket.

mvh
Tommy
Avsluttet .

Hei
Ett flott komponert bilde.Farger passer godt sammen.Liker godt stenene du har i forgrunnen,lager en god dybde i bildet.God eksp.Bilde du skall være fornøyd med.

MVH
TGM
Tove H.

Nydelig med steinene og det slørete vannet i forgrunnen, skarvene på vraket og de snødekte fjellene i bakgrunnen. Fint lys og gode farger i velkomponert og vakkert vinterbilde!
Mvh Tove
Frode F.

Fantastisk stilig bilde.

Har aldri sett dette motivet før tror jeg, det vraket ser jo ut som knokler etter en kjempehval. Kjempefine farger og godt lys. Ser ut som alle fuglene sitter i ro, mens du har fått en fin bevegelse i vannet. Stilig :)

FF
Simen B.

Synes du lykkes med komposisjonen her. Lys og farger er lekre. Har heller ikke sett dette motivet før. Flott bilde:)

mvh Simen
Espen B.

Så fint at dere likte bildet og så bra at ikke alle har sett dette motivet før. Jeg var ganske heldig med akkurat dette bildet fordi en båt akkurat hadde passert og laget ''store'' bølger. Det var ellers ganske stille på stranda.

Espen
Pål E.

Hei,

Har aldri sett motivet før, men synes det er helt fantastisk! Rett og slett et lite kunstverk. Klar anbefalning

hilsener fra Pål
Monika Frisvold V.

Hei
En nydelig stemning i kompen... et av dem beste skarvebildene jeg har
sett i landskap... Herlig sløring...fine blåtoner...
mvh monika
ketil o.

Hei!
Et flott motiv velbrukt eller ei. Fint med skarveflokken som har siesta på vrakrestene med prektige fjell i bakgrunnen. Fin komp. Horisontlinja er noe skeiv og heller mot hø. Uansett både severdig og fint.
Mvh:
ketil
Espen B.

Takk for flere kommentarer. Jeg har jobbet lenge med horiontallinja og har kommet frem til at den er mest riktig slik den er nå. Men arrester meg gjerne dersom flere er av en annen oppfatning.
Stian H.

Herlig!

Nydelige blåtoner, og et fantastsik motiv. Litt usikker på utsnittet, synes båten ble noe midtstilt, men har desverre ikke gode forslag. steinene og forgrunnen må være med ( fin sløring av sjøen), men kanskje du kunne tatt litt til høyre og over? Ikke vet jeg...

At horisontlinjen er skjev har jeg en sterk følelse av, tror jeg ville gjort et forsøk på å rette opp denne.

Et flott og stemningsfylt vinterbilde som definitivt falt i smak, dit hadde jeg kommet tilbake!

Stian
Håvard S.

God kveld!
Det ser nesten litt surrealistisk ut, men den lange lukkertiden får nok ta skyld i det:) Men syntes det ble tøft.
Skarvene kan ikke ha beveget mye på seg på de 2 sekundene.
God komposisjon og en fin dybdevirkning med de majestetiske fjellene i bakgrunnen. Horisontallinjen fungerer bra synes jeg.

Mvh. HåvardS
Espen B.

Jeg har lagt ut en versjon der jeg har rettet opp horisonten. Jeg føler at det nå haller mot venstre? Eller, nå ble jeg usikker :)

Litt av årsaken til at det ser ut som hovedbildet haller mot høyre er at fjellene er nærmere der. Det går en fjord ut mot både venstre og høyre.
Unni F.

Nydelig bilde fra blåtimen utenfor Tromsø. Var selv der i vinter og tok mange bilder av vrak, fjell og skarver. . De hvite fjellene er utrolig fascinerende til de blå fargene på resten av landskapet, - dette har du fanget fint. Ser at vraket er litt midtstilt men har ingen forslag til endring. AV og til må vi få lov å bevege oss utenfor de vanlige og oppsatte normene for komp, og jeg synes du har gjort det her uten at det på noen måte forringer bildet. Skulle jeg tenke beskjæring måtte det bli litt av himmelen kanskje, men er ikke sikker på d et heller. Vraket og steinene mot det duse flytende havet er så bra plassert somd et kan bli syne sjeg. Synes elementene i bildet balanserer veldig bra så bildet danner et harmonisk hele. Får lyst på ny tur til blåtime- og nordlysland!!
Hilsen Unni
Espen B.

Ser flere kommenterer utsnittet. Det er mer å gå på til høyre og jeg ønsket også å ta med mer her. Men da måtte jeg også ta med mer av stranda som dere ser litt av nede til høyre. Jeg følte stranda ødela bildet.
Rune S.

Meget bra bilde. Tøfft med båtvraket med alle skarvene, i kontrast mot det vakre og mektige landskapet. Meget severdig.

Mvh
Rune S
Anne Ø.

Liker kompen, det midstillte skroget
sammen med steinene i front her.
Gode farger, kontraster i helheten og
artig med alls karven.

Anne:)
Svein Erik N.

Hei!!
Ser du har rettet opp bilde i v2, men det syntes jeg var helt unødvendig. Jeg liker v#1 best. Kjenner at kulden biter fra bildet. Et vakert motiv.
MVH
SEN
Kjell Sigurd S.

Har sett denne før. Dette ble et slående vakkert naturfoto. Fine farger. Hovedmotivet er svært fasinerende. Alternative utsnitt kunne sikkert også fungert, men jeg liker valget ditt. Vakkert.

Kjell S
Thorbjørn R.

Ja, helt supert av skarvene i vintermiljø i Tromsø. Synes du har lyktes bra med sløringen på havet.

Mvh Thorbjørn
Dan S.

jeg var da i Tromsø for et par uker siden,leide bil å kjørte rundt..men denne så jeg ikke?har ikke sett bilder av dette vraket før heller..et teknisk godt bilde med fin komp. og snitt..får lyst på en ny tur oppover når jeg ser bilder fra Tromsø og omegn:)godt utført!mvh Dan Sandmoen
Kjell Ivar Ø.

Hei.
Dette har gått meg forbi. Knall flott motiv gjenngitt med masse
landskap. Teknisk flott. Herlig bilde.
VH Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu