vinterhare
bildet er i tatt i dårlig lys og er ikke helt skarpt.
liker miljøet
Utstyr
  • canon t-90
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289593} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei. Skarpt nok, etter min oppfattelse, og jeg liker mykheten i lyset her. Fine blåtoner, ser jeg en anelse av noen røde reflekser fra en sol under horisonten? Assosiasjoner til et hardt liv ute i vinterkulden, ikke engang ''hus under busk'' i dette miljøet. Beskjæringen er grei, men jeg synes det ikke hadde skadet å ta bort noe i øvre kant - f.eks. rett ovenfor femte ''sporhull'' i snøen, regnet nedenfra? Uansett, jeg liker bildet.
Mvh. Rune.
Reidar N.

Eit scanna dias til ser eg. Litt rusk, men eit fint motiv og eit velkomponert bilde. Godt eksponert men mangler litt skarphet som du bemerker sjølv.
Det er vel like før han spenner lårmusklane og skyt i veg.

Reidar
anders s.

takk for kommentarer rune og reidar. hyggelig å høre at dere likte bildet.

rune- til å være skannet og tatt i dårlig lys,så er skarpheten grei nok. angående sola,så var den ikke til stede den dagen og lyset var deretter litt ''tamt''.

reidar- angående spenning av lårmuskler,så var denne haren noe for seg selv.det stemmer at haren begynte å løpe,men den kom tilbake igjen på nesten samme plass.og sånn fortsette den en 3-4 ganger for den forsvant for godt:-) tydeligvis ingen reddhare vi snakker om her :-)
Håvard S.

Hei!
Så ikke haren først ettersom jeg trodde den var bak de store steinhellene som tar mye blikkfang her. Men så den til slutt.
Synes slike bilder er kule. Får virkelig følelsen av lysbilde her:)

Mvh. HåvardS
Jon K. L.

Godt fanget motiv. Fin balanse i bildet. Morsomt å se hvor effektiv kamuflasjefargen til haren er.

Jon K.
anders s.

takk for kommentarer håvard og jon.

håvard- angående haren i bildet,så er den nok ikke det første en legger merke til. det er heller ikke så lett å få øye på haren i vinterfjellet,og da spesielt ikke i vanskelig lys.tør egentlig ikke å tenke på hvor mange situasjoner jeg har gått glipp av pga harens gode kamuflasje.

Kjell Sigurd S.

Litt bortgjemt og ikke så lett å oppdage, akkurat slik det er der ute. Liker det umiddelbare i bildet. Lyset kunne vært bedre. Ville selv kuttet noe opp for å oppnå en renere komp, nedenfor de mørke områdene i øvre venstre hjørne. Teknisk ikke helt prima men det er ikke bestandig det viktigste.

Kjell S
anders s.

takk for kommentar kjell sigurd. hyggelig at du likte bildet tross alt for en god del tekniske mangler.angående utsnittet så blir jeg ikke helt enig med meg selv hva som hadde passet best i dette tilfellet:-)
ha en god helg. mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu