med far på jobb
var med far på jobb da han skulle utbedre en liten sti langs et vann. far var ikke helt sikker på mengden dynamitt, så da ble det til at vi stappa oppi all dynamitten vi hadde med oss:-) jeg rodde ut i en båt med 300mm min og satsa på at jeg var på trygg avstand da det smalt. det var jeg ikke for å si det litt mildt:-) heldigvis så gikk det greit. far og jeg humra litt etter denne episoden da den lille stien nermest hadde blitt til et krater:-)
bildet betyr mye for meg,men kvaliten er ikke så bra,og da spesielt ikke etter scanninga.neste gang jeg skal scanne noe så skal det bli gjort med ordentlig utstyr. håper at det er noen som synes at bildet er litt spennende mvh anders
Utstyr
  • canon t-90
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289110} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Arne L.

Det er vel dette som kalles ''knallbra'' ... :-)
anders s.

hehe ja du sier noe der:-) takk for kommentar forresten
mvh anders
Avsluttet .

Utrolig stilig bilde som utmerker seg fra andre landskapsbilder!

Mvh. Andrea
Tove H.

Sjeldent motiv med bulder og brak. Tok du flere bilder?
Mvh Tove
Thorbjørn R.

Om det tekniske ikke er 100 prosent, så er jo situasjonen vanvittig. Snakk om meteorregn.

Mvh Thorbjørn
anders s.

takk for hyggelige kommentarer andrea,tove og thorbjørn. og til tove- ja jeg tok flere bilder,men jeg har ikke funnet alle ennå.skal se om jeg ikke jegger ut flere versjoner etter hvert som jeg finner dem.
mvh anders
Avsluttet .

God kveld Anders,

Artig bilde som formidler situasjonen bra. Fytti hæl for et brak he he

mvh
Tommy
Tor Eirik P.

Hei!

Om ikke det tekniske er helt 100 her så synes jeg du har fått frem kreftene som er i sving her veldig bra. Ser ut som dere har ''ladda på'' litt ekstra her ja! hehe
Imponerende å se alle de store steinene slynget i luften slik... kraftfullt og mye action her!
Hadde nok vært en fordel å rodd litt lenger unna ja! ;P

Tor Eirik
Håvard S.

I tetteste bjørkeskog!!!
Her går det unda med røtter, stein, løv og alt som er i nærheten.
Snakker om action! Det gikk bra med både menn og kamera?
Ser ut som det er til dels store steiner på veg mot dere.
Flaks at ikke noen traff båten slik at vannet hadde fosset inn. Spørs hvordan det hadde blitt med 300mm din da:)

Mvh. HåvardS
anders s.

mange takk for kommentarer tommy,tor erik og håvard.hyggelig at dere likte bildet.og til håvard ja det gikk greit heldigvis, mange av steina var veldig store,men mesteparten gikk rett fram som det skulle,men noen av di mindre steina hadde en litt uggen retning:-)

angående 300 mm som du nevner håvard,så hadde jeg en litt uggen opplevelse i dag, da jeg skulle prøve å få tatt noen bilder av ei hegre på en liten holme. jeg hadde full kontroll på innsnikinga helt til at jeg bare skulle vade en 5-6 meter over til en annen holme for og komme nerme nok.da jeg var halveis så begynte jeg å synke ned i i gjørma såpass mye at jeg hadde store problemer med å komme meg løs.følte meg ikke så høy i hatten da jeg stod med 300mm,eren med kamera og ikke visste åssen jeg skulle komme meg løs. heldigvis så kom jeg meg løs.hvis ikke så måtte jeg ha slengt fra meg fotoutstyret for og ha kommet meg løs. så en kan vel trygt kalle fotjakt for en ekstremsport:-)
Jani F.

Hei! Dette var artig og annerledes:) Når eg såg bilete ute med tittelen ''med far på jobb'', så vart eg nyskjerrig og måtte inn og titte. Liker at du har skrive så godt om det som hende, føler eg ser det for meg og sit her og humrer for meg sjølv;) Bra fanga øyeblikksbilete.
Mvh Jani....:)
Avsluttet .

Hehe, dette var jo unikt og kult!

TaS
Kjell Sigurd S.

Her var det futt og fart. Morsom dokumentasjon og et herlig fortellende foto. Godt det gikk bra :-)

Kjell S
anders s.

takk for hyggelige kommentarer jani,tom arild og kjell sigurd, hyggelig å høre at dere også likte bildet.
mvh anders
Kjell F.

Et av de mere aktionpregede landskapsbilder kan en si. Utrolig at du greide å holde kameraet stødig under ''akten''. Artig med forandring på siden -futt og fart gjør seg men dette var vel litt farlig fart da.
Mvh Kjel
Ketil K.

En ekte fotograf tar ikke til årene, men fortsetter å fotografere som her! Det ble vel langvarig sykehusopphold?
anders s.

takk for kommentarer kjell og kjetil.

hadde jeg visst hvor langt noen av disse steina hadde ''flydd'',så hadde jeg aldri tatt dette bildet:-) heldigvis så gikk det greit:-)
Arvid M.

Hei! Dette var eit fin dokumentar av salva til far-skytebas. Ja slikt kan fly langt, det har eg og erfart ;-) Bra du slapp med forskrekkelsen.
Mvh Arvid M
Thomas D.

Hei Anders !! Bra det gikk godt, jeg syntes bildet var konge bra.. de som ''bemerker '' det tekniske i en slik situasjon har aldri vore i den selv !! jeg er selv skytebas og vet hva dette er.. jeg syntes at bildet forteller en riktig festelig historie.. hehe.. be faren din holde igjen noen cm. til på pinnen neste gang i slikt fjell !! liker ellers bildene dine veldig bra !! lykke til videre..

mvh Thomas
Thomas D.

Hei Anders !! Bra det gikk godt, jeg syntes bildet var konge bra.. de som ''bemerker '' det tekniske i en slik situasjon har aldri vore i den selv !! jeg er selv skytebas og vet hva dette er.. jeg syntes at bildet forteller en riktig festelig historie.. hehe.. be faren din holde igjen noen cm. til på pinnen neste gang i slikt fjell !! liker ellers bildene dine veldig bra !! lykke til videre..

mvh Thomas
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu