fjellrype
dette er et ca10 år gammelt dias som jeg har scannet.det mangler litt på skarpheten pga scanninga. bildet er tatt den 10 september.
Utstyr
  • canon t-90
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288971} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ketil K.
Ja dias er ikke den beste bevarer av gamle motiver. Her flyter det litt ut, men fugl og farger viser et meget flott motiv med fargegjentagelsene av forgrunnen i bakgrunnen - hever bildet..
Kjell Sigurd S.
Vi er vel bortskjemte med detaljer fra sylskarpe digitale filer for tiden, og da blir dette noe uvant kost. Fine høyfjellsomgivelser og flotte farger. Kanskje ikke så spennende men en grei artsdokumentasjon.

Kjell S
anders s.
takk for kommentarer ketil og kjell sigurd. angående dias,så er jeg veldig glad for at det er slutt på den tida.akkurat nå så sitter jeg med ei lita pappeske full av gamle dias som jeg ikke har sett på 10 år ,og det er en salig blanding av knuste og ripete dias som ligger i den. jeg kommer til å bruke mange timer med å luke ut det som er brukbare bilder for å si det mildt.håper at det blir en ca10-15 bilder som såpass brukbare at jeg kan legge dem inn her,hvis ikke kvaliteten blir for dårlig etter scanninga da.
Arvid M.
Vel, bilde er ikkje heilt på topp til å vera sylskarpt, men fin dokumentasjon av rypa i fjellheimen. Men som deg så har eg ein heil haug med dias. Skulle kanskje tatt dei fram og sortert litt i dei.
Mvh Arvid
Håvard S.
Har null erfaring med dias så kan ikke kommentere det tekniske.
Miljøet er i allefall knall!:)

Mvh. HåvardS
anders s.
takk for kommentarer arvid og håvard. hyggelig å høre at dere likte bildet.dette er faktisk et av rypebildene som jeg er mest fornøyd med selv. og til arvid så er det bare å begynne å finne frem gamle blinkskudd,men ikke kjøp en halvgod scanner som jeg gjorde, ta heller og lever inn diasene. det koster nesten ingenting i forhold og kvaliteten skal vist bli en god del bedre ifølge den lokale fotoforhandleren.
mvh anders
Fredrik S.
Hei!

Syntes også miljøet er veldig flott. Kompen funka også, så dersom scanninga reduserte skarpheita, er nok dette eit flott bilda ja! :)
Har heller ingen erfaring med dias.

Mvh Fredrik S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu