Dansende hvit hest i Døråldalen i Rondane. Se det gjerne i fullskjerm.
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikon 80-200/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger719
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (29)
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Dette ble knallbra!

Teknisk godt bilde som selv om det er mye hvitt her viser at hesten ikke blir grodd igjen med gakgrunn/omgivelsene. (Hvit/Gråtonene, rygg)
De sorte partiene på hesten og SPESIELT øynene er særs viktig......selvfølgelig!

En klar anbefaling fra meg her!!

Mvh Svend
Håvard S.
Heisann!

Ja dette var utrolig spenstig. Det Svend nevner ang. svarte partier må jeg si meg enig i! Det var denne kontrasten som fikk meg til å sperre opp øynene.
Midtstillinga fungerer godt for min del og også det kvadratiske formatet.

Mvh. HåvardS
Kjell Sigurd S.
High key av beste merke dette Ivar. Fint laget. Formatet og motivet er greit. Kunne godt sett et mer spennende utsnitt kanskje.

Kjell S
Nina S.
Vakkert dette synes jeg. Nydelig bevegelse i hesten. Fint og drømmende. Formatet går fint her. Men er det sorte litt vel sort? Synes kontrasten til de myke fargene er litt brå?
Mvh Nina
Steinulf L.
Jeg synes utsnittet blir for stort og nøytralt. Synes heller ikke du får frem hestens bevegelser. Men du skal ha ros for at du forsøker å skape noe med særpreg.
Stig Børre E.
Hei Ivar.
Denne var spesiell. Liker stilen. Fint utsnitt. Enig med Nina om at det sorte er for sort. det ødelegger det myke utrykket. Spenstig og annerledes er det uansett. :-)

StigB
Tor Olav O.
Et bilde som treffer meg bra. Liker formatet og de like tonene i hovedmotiv og omgivelser. Blir nesten litt drømmende hele bildet. Bra ! mvh Tor Olav
Inger-Lise S.
Kreativt, spesielt og dekorativt. Herlig minimalistisk. Jeg ville personlig ikke hatt det midtstilt, men syns bildet er annerledes og fint.

Inger-Lise
Odd E. k.
God kveld Ivar!

Et flott bilde, der hesten kommer fint frem. Liker godt fellestrekkene som gir en fin og markant markering i den lyseblåe bakgrunnsfargen. Flott positur, der hesten skaper liv i bildet. Fine trekk som sammen med komposisjonen og utsnittet fremmer motivet godt. Flott fanget og fremstilt!

Ha en fin fotouke!

mvh

Odd E.
Espen A. I.
Fin fotokunst. Jeg synes selve bildet er vell grått og at nyansene burde vært større, samt at hesten i sin helhet kunne kommet bedre frem.

Fin midstilling.

mvh Espen
Ivar B.
Hei alle sammen! Takk for kommentarer.

Svend: takk for anbefaling!

Nina og Stig Børre: Jeg er kanskje enig i at det sorte ble litt for sort.

Flere reagerer litt på midtstillingen, jeg har prøvd litt forskjellig, men er i allefall helt enig med meg selv om at midtstilling er den mest spennende løsningen her:-), men skal se litt på det.

Espen Andre: Det som oppleves som grått er en nedtoning av et blåstikk. At hesten ikke kommer bedre frem er absolutt tilsiktet her. Jeg ønsker kun en antydning.

Takk igjen alle sammen. Morro å høre meningen deres. Det setter jeg stor pris på. Mvh ivar.
Tove H.
Nydelig og drømmeaktig bilde med antydning av hest! Liker de duse tonene, men det sorte er litt for sort. Midtstillingen er ok i mine øyne.
Mvh Tove
Erik J.
Klart at dette er fint, og et godt forsøk! Men jeg er ikke helt med, jeg har sans for det diffuse og antydningen, men jeg tror kanskje det hadde fungert bedre med mer bevegelse... Midtstillingen og posituren blir litt vel statisk i mine øyne.
Inger Anne Maritsdotter V.
Tøfft heykey-bilde,
liker elegansen i bildet.

IAV
Arvid M.
Hei Ivar! Dette var eit stilig bilde som det osa kraft av! Lika måten bilde er tatt på. Ser ut som hesten vil posera for fotografen og visa sine musklar.
Lika den lyse hesten mot lyse bakgrunnen. Veldig bra Ivar. Ha ei God Helg!
Mvh Arvid
anders s.
hva du har gjort her har jeg ikke kompetanse på i det hele tatt,men jeg likte bildet bra for det.
ha en fin dag mvh anders
Ivar B.
Hei takk for kommentarer alle sammen.

Erik: er enig at jeg burde hatt nda mere bevegelse, midtstillingen gir jeg meg ikke på:-).

Arvid: God helg til deg og, vi snakkes:-)

Anders: Har vel ikke gjort så mye fiksfakseri. Bildet er overeksponert, samt at mellomtoner er lysnet og skyggene mørknet noe i etterkant. Har også lagt på litt filmkorn for mer struktur. Mvh Ivar.
Tom E.
Hei Ivar - likte godt det minimalistiske uttrykket her. Liker hvordan hesten bare antydes, de svakt tegnede omgivelsene i forkant er fine. Mulig at de mørkeste områdene ved bakbeina kunne vært lysnet ørlite, men et flott bilde i mine øyne.

Mvh TomE
Kristin S.
Dette var vakkert Ivar. Et mykt og drømmeaktig utrykk. Liker de lyse tonene.
Det sorte står i fin kontrast til de lyse uten at det går ut over uttrykket etter min mening. Liker også midtstillingen. Mer bevegelse på hesten hadde gjort seg, men uansett et veldig flott bilde:)

Mvh Kristin
Jan-Eilert P.
De siste bildene dine er svært bra Ivar. Du har knekt koden, ser det ut til og samtidig fått ditt personlige preg over bildene.

Jeg nyter.
Ketil K.
Jeg er nok heller ikke helt med på dette bildet, high-key og hvitt i hvitt til tross. Årsaken føler jeg ligger i midtstillingen og i bildevinkelen, som gjør at hesten ser vel korpulent og mindre elegant ut. Men du er absolutt inne på noe her i antydningens kunst, selv om dette bildet ikke ble helt vellykket for min del.
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Kreativt, spennende og spesielt bilde av den kritthvite hesten. En spøkelsesaktig følelse siger inn over meg når jeg betrakter bildet, lekkert!

mvh KBS
Odd Tore S.
Meget annerledes, nesten litt illustrasjon i Asbjørnsen og Moes samlede i praktutgaven, men der var settingen mørk og våt.
Om teknikken er spennende, er ikke selve hesten helt på høyden. Ut fra kroppsformen ventet jeg meg en sau da jeg åpnet bildet, og måtte se skikkelig etter før jeg kom helt på banen, så det mangler vel litt på hvit eleganse her.
Odd Tore
Ivar B.
Hei alle sammen! Takk for kommentarer!

Jan Eilert: takk for hyggelig kommentar.

Jeg ser at flere misliker hestens form...stakkars hest:-) Jeg litt enig i dette. Årsaken tror jeg ikke ligger i billedvinkelen , men at hesten løper i høyt gress, slik at halvparten av bena ikke vises. Dette gir vel kanskje ikke de helt riktige proposjonene og elegansen.

Takk igjen alle sammen! Mvh ivar.
Avsluttet .
Spøkëlseshest dette her.
Veldig godt jobba:-)
Hilsen Tone!
Bjørn-Inge B.
Veldig fint bilde, likte dette veldig godt.
Veldig fint med de mørke kontrastene.

Mvh
Bjørn-Inge Bekkavik
Torill K.
Hei Ivar!

Et nydelig bilde som kunne vært klippet ut rett fra eventyrbøkene. Fin kontrast med de sorte partiene på hesten mot alt det hvite.

Torill :)
Øyvind A.
Tøft og spesielt. Forenklingen/etterbehandlingen gir bildet et litt mystisk preg. midtstillingen er jeg helt med på, men jeg skulle gjerne sett at den ikke var beinamputert ;o)
Ø.
Ivar B.
Hei! Takker for kommentarer.

Øyvind: jeg er helt enig at beinamputeringen ikke hever hestens estetikk. Nå må de da snart begynne å slå gresset på setervollene :-)

Mvh ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu