-
Utstyr
  • Uvesentlig
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1416
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_28865} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Haiman A.

Akt?

::Haiman::
lars morgan k.

Tja... hvorfor ikke, det bør vel ikke alltids gjøres på den samme måten, interessant å trekke inn andre elementer enn en kjedelig studiobakgrunn og perfekt lyssetting med 4 henzelblitz og bikuber og paraplyer og snooter. Bra at du plasserte modellen mellom kontainerene, det er vel litt tett kuttet i overkant, artig at noen tenker annerledes, det er det et stort behov for.

vennlig hilsen
Lars Morgan
Henning P.

Hm... visste ikke helt hvilken kategori jeg skulle sette det i... ''Geometri'' er kanskje er riktigere betegnelse... Har prøvd å la trekanten og firkanten spille sammen...
Toini B.

Synes dette var ganske tøft, men skulle helt klart ønsket mer luft over hodet på modellen!

mvh

toini
Lars Olav T.

Se det, en kontainerhavn kan brukes til så mangt. Enig i at det kunne vært litt mer luft over hodet på modellen. Ville kanskje lettet litt i skyggepartiene med blitz, men ikke mye.
Mvh. Lars Olav
Henning P.

Mer luft: enig i det. Jeg kan jo alltids trickse inn litt himmel. Selv er jeg fornøyd med farger, positur og formspråket i bildet. Ansiktet går godt mot himmelen bak. Skyggen er en smakssak kanskje, men den skal være der for å underbygge retningen i bildet.

Takk for bra tilbakemelding så langt.
Mvh Henningh
johanne s.

Kjempefin komposisjon!
Jeg kan godt hvile øyet mitt litt på dette ...
Fortsett sånn du :)
Avsluttet .

Akt er det i alle fall ikke, selv om man tenker aldri så mye anderledes. Jeg synes det er et hederlig forsøk på komposisjon, med diagonal og stupende linjer henimot venstre i bildet, og modellen som et tilsiktet brudd i dette. Men jeg vet ikke helt hva fotografen vil fortelle meg, er det et modell/motebilde, et bilde av en spesiell jente, en stemning? Jeg får ikke tak i noe budskap. Så synes jeg at bildet er for tett beskåret (ikke beskjært...) i overkant, fargesammensetningen er litt urolig, og at de mørke partiene . spesielt i modellen er for gjengrodd. Og bildet heller da en smule mot høyre? Jeg er sikker på at du kan få mye mere ut av denne modellen og disse omgivelsene, prøv igjen!
Avsluttet .

Dette likte jeg veldig godt. Enig med de som har påpekt mer luft og farvemetning.

-kjell
Lars-Henrik M.

Nydelig bilde, men kategorien da??
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu