Alene
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikkor AF-S 70 - 200 f/ 2,8 ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_288019} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Hei

Jeg synes den enkle og rene komposisjonen kler dette bildet. Fuglen er det lille blikkfanget som gjør bildet interessant.

Det er imidlertid litt for mye tomme flater etter min smak. Sammen med de få fargetonene (grovt sett bare 3) trekker dette bildet mot å bli litt kjedelig.

Jeg tror ellers det kan være interessant å eksperimentere litt med utsnittet her. Hva med f. eks. et høydeformat (f. eks. 10-15% fra venstre side og 40-50% fra høyre side)? Eller bare kutte 20-25% inn fra høyre? Sikkert flere muligheter også.


Hjerteligst
Frode Langset
Tor H. E.

Pent motiv med en svært dekkende tittel. Dette bildet ser man hva er selv på utrolig lang avstand, det er godt komponert, enkelt og minimalistisk, samtidig som det forklarer og formidler en hel del. Som Frode nevner over er det mye tomrom, og det er helt i orden, ingen slakter en av den grunn, mange av de flotteste fotografiene som er tatt har mye tomrom, men dette bildet ville kanskje vært enda et nivå høyere dersom man hadde hatt et kontrapukt til fuglen på motsatt side av bildet. En kritthvit sol gjennom sky-/tåkelaget eller kanskje en annen fugl i flyvende positur på vei vekk fra ledningene.
Uansett har du her et bilde du kan si deg svært fornøyd med og henge opp på veggen i så stort format du har plass til. Såpass flott mener jeg det er. Godt jobbet!
Mvh, Tor Håkon
Tom T.

Hei,

og takk for god og konstruktiv kritikk. Inspirerende å lese hva dere skriver, og jeg skal ta meg tid til å legge ut varianter av bildet etterhvert etter forslag fra dere.
Dette er et bilde jeg liker godt selv og særlig da linjeføringen i bildet. At bildet har mye tomrom, er for min del bare med på å understreke hvordan det å være ensom/ alene kan fortone seg.

Igjen, takk skal dere ha

Mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu