Teistklubben losstasjon
Bildet som er tatt en sen ettermiddag i høst viser Teistklubben losstasjon i ytre strøk av Møre og Romstal, der Hustadvika ligger rett utenfor.
Bildet inngår i albumet Møre og Romsdal -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-11-08 21:43:05
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-11-08 21:44:09
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-11-08 21:44:52
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJeg har klonet bort alle de sorte strømledningene som hang i lufta, men pga speiling i vannet kunne jeg ikke ta bort stolpene. Synes egentlig at de er med på å gjøre bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_286440} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.
idyllisk motiv med bygningene fint plassert i billedflaten bildet kunne nok vært litt skarpere.
Espen R.
Hei Liv
Har ingenting å utsette på komposisjonen. Men synes det er rom for forbedring på etterarbeidet. Du har fått noe støy på himmelen, og en sjenerende halo-effekt rundt hustakene. Har du brukt shadow/highlights eller USM her?
vh
Espen
Avsluttet .
Hei Liv,

Flott bilde med flott komposisjon. Mangler litt på skarpheten.

mvh
Tommy
Liv F. D.
Hei Steinulf, Espen og Tommy,
mange takk for interesse og kommentarer til bildet. Beklager at jeg glemte å legge til i teksten at bildet er justert i PS hvor jeg har lagt til et Texturefilter med sandsteinstruktur. Det er vel også litt av grunnen til at bildet er noe uklart. Jeg likte godt denne overflaten som gir bildet et litt malerisk utseende. Espen, jeg har nok slurvet litt med retusjeringen rundt takene her. Jeg har benyttet både USM i PS og iPhotos eget redigeringsprogram. Dette er med andre ord en god mix.
mvh
Liv '')
Rune S.
Hei Liv! Nydelig landskapsbilde med kystkultur. Flott lys og god stemning. Det tekniske er nevnt. Påminner litt om et gammelt maleri. Litt usikker på effektbruken her? Kan være spennende å se originalversjonen også!? Meget severdig.

Mvh
Rune S
Liv F. D.
Hei Rune,
mange takk for kommentar til bildet. Jeg har lagt ut originalversjonen samt en i sv/sv og en i sepia. Når jeg ser disse så tror jeg jammen meg at originalen eller evt. sepia er best. Den siste versjonen ser litt ''antik'' ut. Men jer ser jo også at det er et teknisk dårlig bilde. Altfor uskarpt, uffa meg. Det var vel en grunn til at jeg satte igang med etterbehandlinger her. =(
mvh
Liv '')
Rune S.
Hei Liv. Jeg likte sepiaversjonen best. Mulig du kunne fått opp kontrasen med Curves og eller Burning Midtones og Shadows på lav prosent!? Jeg synes det lille kuttet i toppen var bra.

Mvh
Rune S
Liv F. D.
Hei Rune,
mange takk for tilbakemelding.
mvh
Liv '')
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu