Speilvindu
tatt fra en av glassgangene på det danske nasjonalbiblioteket. Gatelivet reflekteres i de store glassflatene som er endel av bygningen.
Bildet inngår i albumet Windows to the world - En serie med vinduer som jeg har satt sammen selv på noen reiser i Europa.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 18-125mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_285634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Vidar S.
Hei!
Dette ser slett ikke så verst ut. Synes du har fått til en fin speiling og alle de geometriske firkantene som gjentas i bildeflaten brytes fint av den svingende veien. Sykkelisten i gangfeltet er så absolutt et plus og tilfører liv og hendelse. Det samme med paret på vei ut i gangfeltet og bilen som er rett ved. Er dog usikker på om jeg liker trafikklysstoplen som ligger helt i venstre kanten. Behagelige shv toner, men hele bildet kunne være aningen mørkere.
Bra sett :o)) Vidar
Heidi M.
Hi Kristian,

nice, well balanced image. I think it's very cool sometimes to walk around and look at the reflections of the 'real world' in many cases they appear much more interesting. Nice tones and lovely lighting.

mvh
Heidi
Mona H.
Stilig bilde...skulle bare ønske det var litt mørkere.
Mvh Mona
Kristian William S.
Jeg er enig i at det kunne vært litt mørkere. Har ikke så lett å se det selv. Takk for tilbakemelding på det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu