Geiranger in Autumn
Geiranger Fjord - ikke rart at den ligger nå på UNESCO World Heritage List. Tatt 24 okt. Litt av en postkort dette - men vanskelig å unngå når stedet er så vakkert :-)
Bildet inngår i albumet Autumn - Autumn is a beautiful season - full of colour and surprises. A time to enjoy before winter extends it's icy grip.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon NIKKOR AF-S DX VR 18-200 f/3.5-5.6 G IF-ED
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetTatt i RAW format, håndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_284214} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjell Sigurd S.

Flott postkort fra en av planetens flotteste plasser. Liker dybden i bildet. Utsnittet er klasisk og plasseringen av høsttreet er fin, selv om den skygger litt for utsikten til den ene snødekte toppen der bak.

Kjell S
Ann T.

Hei, hei Kjell Sigurd - takk for hyggelig kommentar! Klart det er en ''postkort'', men jeg kun ikke la være denne gangen ;-)
Mvh. Ann
Fred S.

Høstlige postkort fra geiranger gjør seg mye bedre enn sommerlige, synes jeg... Er omtrent ''oppvokst'' med prospektkort fra geiranger, og har vært gjennom alle tidsfasene, fra femtitallet og fram til ''nåtiden''. Er født og oppvokst i kommunen Geiranger ligger i , Stranda, og selv om det da som nå måtte ferge til for å komme seg fra kommunesenter til Geiranger, ble det en del turer dit i oppveksten.
De fleste ''prospektene'' fra geiranger taes fra utsiktplassen Flydalsjuvet, her tror jeg du står lavere, muligens utenfor et av hotellene ? Eller kanskje mer sannsynlig dess mer jeg ser, et sted på Ørneveien...
Du jar uansett fått med de fleste Geiranger-''klisjeene'', untatt turistbåten, og som sagt adskillig penere og mindre ''glorete'' om høsten.

vh fred
Gulbrand T.

Hei Ann
Nydelig landskapsbilde av Norsk natur i flotte høstfarger.
Bryr meg ikke om dette postkortstemplet på bilder av vakker natur.
Flott å se på uansett.
Mvh Gulbrand.
Ann T.

God dag Fred og Gulbrand og mange takk for hyggelige tilbakemeldinger!

Fred: så det er denne delen av Norge du stammer fra? Et vakkert sted å vokse opp i hvertfall. :-)
Jeg har akkurat kommet tilbake fra noen dagers tur til Ålesund ifm. jobben og etter først har opplevd en fin bytur med guiden Harald Grytten, selvfølgelig tok vi den nesten obligatoriske turen inn til Geiranger. Været var veldig mildt og fint nede ved fjorden men dessverre var det ikke mulig å kjøre helt opp til Dalsnibba som planlagt pga. at mye snø hadde kommet, så når bussen stoppet på Flydalsjuvet og det var snakk om å kjøre oss ned igjen til Fjordsenteret i Geiranger, et par av oss bestemt å hoppe av bussen og å komme ned til Geiranger ved fots for å betrakte denne flotte naturen. At det var ingen av de store cruise båter i fjorden synes jeg var en pluss! Hele turen var en flott opplevelse jeg må si.
Dette bilde er tatt litt lengere ned en Villa Utsikten, så du har sikkert plassert oss riktig. Tok flere postkortbilde en dette selvfølgelig, men de vil jeg prøve å holde for meg selv (kanskje) ;-)

Ha en forsatt fin helg!
Mvh. Ann
Kjell Ivar Ø.

Fungerer absolutt godt som postkort. Vakkert fra en storslått
natur.
Kjell ivar
Bjorn F.

Et vakkert og velkomponert bilde dette Ann. Fine høstfarger og sne på toppene, ingen tvil om tiden vi går i møte. Liker dette godt.
Hilsen Bjørn.
Ann T.

Tusen takk til Kjell Ivar og Bjørn for deres positive tilbakemeldinger. Jeg setter pris på å høre fra dere :-)
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu